Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Η πρώτη νύχτα γάμου δεν είναι όπως τη φαντάζεσαι

Και τελειώνει το γαμήλιο πάρτι κι η γαμήλια νύχτα μόλις αρχίζει, ή όχι; Καταρχάς, ας παραβλέψουμε ότι η πρώτη νύχτα γάμου στην πραγματικότητα είναι πρωί κι ο ήλιος έχει πάρει προ πολλού τη θέση του φεγγαριού.
Σπανίως το ζεύγος να αποχωρήσει απ’ τον χώρο που γιορτάζει την επισημοποίηση του έρωτά του από παπά και κουμπάρους πριν αποχωρήσει μαζί του κι η νύχτα.

Σε αντίθετη περίπτωση μάλλον κάτι πήγε στραβά στο γλέντι κι αυτό θα ήταν κρίμα. Βέβαια ένας κακός Dj θα μπορούσε να συμβάλει σ’ αυτό, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Εσείς σαν ζεύγος είχατε ονειρευτεί μια νύχτα ή έστω συνέχεια νύχτας, τρελού –συζυγικού πλέον– πάθους σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου. 

Με την παγωμένη σαμπανιέρα και λαχταριστά φρούτα να σας περιμένουν να ζήσετε τις δικές σας εννιάμιση εβδομάδες. Υπολογίζατε ότι δε θα βλέπετε την ώρα να πέσετε πάνω στο γεμάτο ροδοπέταλα king size κρεβάτι για αχαλίνωτο σεξ, και μετά να συνεχίσετε τις εξαλλοσύνες σας στο τζακούζι του μπάνιου και μετά πάλι πίσω στο κρεβάτι.

Στο πρώτο μισό πέσατε όντως μέσα. Όντως δε βλέπετε την –προχωρημένη– ώρα. 

Όχι όμως για τρελό, άγριο, παθιασμένο σεξ, αλλά για βαθύ, χορταστικό ύπνο. 

Έχοντας χορέψει συνεχόμενα για ώρες τα άπαντα, αρχικά πάνω σε ψηλοτάκουνα και μοκασίνια –πώς τα λένε αλήθεια τα αντρικά καλά παπούτσια–, αλλά και ξυπόλητοι αργότερα, μετά από κάποιο σημείο μετά βίας σέρνετε τα πόδια σας.

Μην ξεχνάμε ότι είστε στο πόδι από πολύ νωρίς για να ετοιμάσετε μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ, κοστούμια. Βάλε και το μυστήριο και τις διευθετήσεις της τελευταίας στιγμής –πάντα προκύπτουν θέματα την τελευταία στιγμή, του γνωστού νόμου του Μέρφυ– στο τέλος της βραδιάς κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά με οδοντογλυφίδες!

Ένας επιπλέον παράγοντας που αντί να πέσετε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, πέφτετε στην αγκαλιά του Μορφέα, είναι ότι έχετε πιει τον Βόσπορο από ποικίλα υγρά. 

Ξεκινώντας απ’ τη νυφική σαμπάνια και συνεχίζοντας με τα ποτά στο μπαρ που έχει στηθεί για εσάς και τους φίλους σας, ολοένα τσουγκρίζετε ποτήρια με τους καλεσμένους σας κι αδειάζετε το περιεχόμενό τους στην υγειά σας!

Αν το παραπάνω συνδυαστεί με το ρεαλιστικό γεγονός να μην έχετε προλάβει να βάλει μπουκιά φαγητού στο στόμα σας, απ’ την υπερένταση και την πίεση χρόνου, λίγα πράγματα θα μπορούσατε να κάνετε στο άλλο θέμα. 

Κι ούτε θα ήταν ωραίο να ξεκινήσετε μια διαδικασία που δε θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε ή που θα έπαιρνε ο ύπνος κατά τη διάρκειά της τον έναν απ’ τους δύο. True story.

Υπάρχουν και ζευγάρια που δεν αντιστέκονται στον πειρασμό να μετρήσουν το περιεχόμενο των φακέλων, των δώρων των καλεσμένων, μόλις φύγουν απ’ τον χώρο του γλεντιού. Σου λέει «κάνουμε σεξ» αργότερα, δε χανόμαστε. Έλα όμως που μετρώντας χαρτονομίσματα, σαν άλλα προβατάκια, αργότερα, αντί για το σεξ που υπολόγιζαν, τους παίρνει κι αυτούς ο ύπνος.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι σεξ μπορεί να έχει προηγηθεί της άφιξής σας στο ξενοδοχείο ή όπου πάτε αργότερα. Υπάρχουν και ζευγάρια που δεν κρατιούνται και γιατί άλλωστε να περιμένουν το «μετά».

 Αυθόρμητο σεξ, σεξ εδώ και τώρα. Στο χώρο που διαδραματίζεται το γλέντι, μετά τη χαιρετούρα και μεταξύ χορού, ποτού και συναναστροφής με φίλους και συγγενείς που σας εύχονται «καλούς απογόνους» άνετα μπορείτε να εξαφανιστείτε για λίγο, να πάτε να κάνετε πράξη την ευχή τους!

Ιδανικά στο δωματιάκι που σας έχει δοθεί απ’ τους υπεύθυνους του κέντρου ή κτήματος που πήγατε για το after wedding party, αλλά κι η τουαλέτα παίζει αν κι όχι πολύ σικάτη επιλογή για τη συγκεκριμένη μέρα. Εκεί που τινάζετε και βγάζετε τα ρύζια από πάνω και από μέσα σας –και δε φαντάζεστε μέχρι πού μπορεί να χωθεί ένας κόκκος ρυζιού– έτσι όπως είστε και μεθυσμένοι απ’ την ευτυχία και απ’ τα υγρά που προαναφέραμε, πριν γίνουν Βόσπορος, αλλάζετε και τα φώτα ο ένας στον άλλο.

Μετά από αυτό το ευχάριστο πικάντικο διάλειμμα, συνεχίζετε τη διασκέδασή σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν έχει προηγηθεί σεξάκι, δεν πειράζει που δεν πήγατε για δεύτερο γύρο αργότερα κι αύριο μέρα είναι κι έχετε κι όλη τη ζωή μπροστά σας.

Συνοψίζοντας, σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου, δεν έχει. Το επόμενο μεσημέρι, όταν ξυπνήσετε με το καλό, μπορείτε να αρχίσετε να εξασκείτε τα συζυγικά σας καθήκοντα, που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα ονόμασαν έτσι, που να σε αποτρέπουν να τα κάνεις αντί να πέφτεις με τα μούτρα.

Να ζήσετε και στα δικά σας οι ελεύθεροι!


Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: