Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Τζένιφερ Λόρενς: «Έμοιαζε με ομαδικό βιασμό»

Η Τζένιφερ Λόρενς προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το περιστατικό πριν από τρία χρόνια, όταν χάκερς ανέβασαν γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Hollywood Reporter», η διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να ανακάμψει από το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

«Όταν έγινε το χακάρισμα, η βία που αισθάνθηκα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να την περιγράψω με λέξεις», ανέφερε η 27χρονη καλλονή και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι ακόμα και σήμερα προσπαθώ να την επεξεργαστώ. Όταν το διαπίστωσα, αισθάνθηκα ότι η ασφάλειά μου δεν εξαρτάται από εμένα. Συνέβαινε από λεπτό σε λεπτό, ήταν σαν να με κρατούσαν όμηρο και κάθε ώρα έβγαινε στο φως και κάτι καινούργιο. Αισθανόμουν σαν να με χτυπούσε μία συμμορία πλανητική, δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο στον κόσμο που να μην μπορεί να δει αυτές τις προσωπικές μου φωτογραφίες. Αυτό μου ήταν δύσκολο να το ισορροπήσω».


Το 2014, η Τζένιφερ Λόρενς ήταν μία από τις εκατοντάδες celebrities των οποίων κλάπηκαν οι προσωπικές τους φωτογραφίες κατά τη διάρκεια μίας παραβίασης του iCloud της εταιρείας Apple. Ένας από τους χάκερς που είχε σχέση με την επίθεση, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση, σύμφωνα με το United States Attorney’s Office, ωστόσο, υπήρξε ελάχιστη βοήθεια για την ηθοποιό και τα υπόλοιπα θύματα.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: