Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Μάθε πού και πότε θα γίνει διανομή τροφίμων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», έχει προγραμματίσει την διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου, για τους δικαιούχους του στις...
...24, 25, 30 και 31 Οκτωβρίου 2017, από ώρα 9:00 έως 13:00 και συγκεκριμένα:

24/10/2017: Διανομή λαχανικών (πατάτες, κρεμμύδια, μελιτζάνες, κολοκυθάκια) και κοτόπουλου στους δικαιούχους της Α΄ Κοινότητας, της Ε΄ Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

25/10/2017: Διανομή λαχανικών(πατάτες, κρεμμύδια, μελιτζάνες, κολοκυθάκια) και κοτόπουλου στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

30/10/2017: Διανομή ειδών παντοπωλείου (φακές, αλεύρι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, αλάτι, ρύζι, μαρμελάδα) στους δικαιούχους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

31/10/2017: Διανομή ειδών παντοπωλείου(φακές, αλεύρι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, αλάτι, ρύζι, μαρμελάδα)στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Κοινότητας Κοινότητας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 4.100 δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα, για πρώτη φορά με τη χρήση tablet.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

τον αριθμό της αίτησης,
τον Α.Μ.Κ.Α.
την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).
Επίσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) έως τις 30/09/2017 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: