Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Gran Turismo Sport: Όσο πιο κοντά στον ρεαλισμό

Μία από τις πλέον θρυλικές σειρές, το Gran Turismo, μετά από απουσία αρκετών μηνών από τη βιομηχανία των videogames, επιστρέφει
Ο τομέας των racing games είναι μεγάλος και έχει στη λίστα του πάρα πολλά videogames μέχρι σήμερα. Μία από τις πλέον θρυλικές σειρές είναι και το Gran Turismo. 

Μετά από απουσία αρκετών μηνών από τη βιομηχανία των videogames, το franchise επιστρέφει στο σήμερα με το GT Sport. 

Το νέο παιχνίδι φέρει την υπογραφή του Kazunori Yamauchi και της προγραμματιστικής ομάδας Polyphony Digital και κυκλοφορεί για το PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro. Είναι το 13ο game για τη δημοφιλή σειρά και αποτελεί το πρώτο της νέας εποχής, που έχει έντονο «χρώμα» eSports.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλά κλασικά modes του παρελθόντος, καθώς και νέα, τα οποία απευθύνονται κυρίως σε φίλους του κυβερνοαθλητισμού. 

Ένα ειδικό πρωτάθλημα θα «τρέξει» από τον φετινό Νοέμβριο σε δοκιμαστική φάση, οδηγώντας τους καλύτερους παίκτες στην τελική φάση και ένα μεγάλο έπαθλο.

 Πολλά αυτοκίνητα γνωστών εταιρειών και αρκετές γνωστές τοποθεσίες κάνουν την εμφάνισή τους και προσφέρονται για δοκιμή, ενώ η λατρεία του δημιουργού για τα αυτοκίνητα δίνει στους παίκτες για άλλη μια φορά τη δυνατότητα να πειράξουν το όχημά τους, τόσο σε επίπεδο επιλογών στα μηχανικά μέρη, όσο και στην εξωτερική του εμφάνιση.


Για πρώτη φορά μάλιστα, τα αυτοκίνητα της Porsche δίνουν το «παρών», καθώς η σχετική αποκλειστική συμφωνία που υπήρχε με την EA έληξε. Το κομμάτι της χρονομέτρησης στους αγώνες και τα δοκιμαστικά έχει αναλάβει η Tag Heuer, η οποία αποτελεί και επίσημο συνεργάτη του PlayStation για τον τίτλο, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και κομμάτι δράσης σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας. Το Gran Turismo Sport ενσωματώνει ένα τμήμα για τους κατόχους της κάσκας PlayStation VR, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να ζήσουν μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία.


Το Gran Turismo Sport κυκλοφορεί από τις 17 Οκτωβρίου για το PS4 και προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις σε επίπεδο απεικόνισης στους κατόχους PS4 Pro.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: