Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς μπορείς να "εξαφανίσεις" τους φίλους σου στο Facebook, χωρίς να τους διαγράψεις;

Όλοι έχουμε στο προφίλ μας εκείνους τους ενοχλητικούς φίλους στο facebook που το μόνο πράγμα που θα θέλαμε να κάνουμε μαζί τους, είναι να πατήσουμε το κουμπί "Διαγραφή Φίλου". Αντιθέτως, τους βλέπουμε να φιγουράρουν στην αρχική μας σελίδα γράφοντας την κάθε μπούρδα που τους έρχεται στο μυαλό.
Είμαστε σίγουροι ότι ταυτίστηκες με τις παραπάνω γραμμές και ήδη έχεις σκεφτεί 5-6 ονόματα ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία των διαδικτυακών φίλων. Ωστόσο το facebook δουλεύει για εμάς και κυρίως για τα νεύρα μας.

Μπορεί το delete να μην υπάρχει στις επιλογές μας (για τώρα), το κοινωνικό δίκτυο όμως φρόντισε με ένα νέο τρόπο να μας απαλλάξει από την ενοχλητικής του παρουσία. Συγκεκριμένα δοκιμάζει ένα κουμπί "Snooze" που θα επιτρέπει ένα προσωρινό hide ατόμων, σελίδων και ομάδων από το news feed. Είναι δική σου απόφαση αν αυτό θα είναι ενεργοποιημένο για 24 ώρες, εβδομάδες ή 30 ημέρες.

Μέχρι στιγμής αυτή τη δυνατότητα την έχει ένα μικρό τμήμα χρηστών, ενώ μόλις ενεργοποιηθεί σε όλους θα το δούμε να εμφανίζεται στο επάνω δεξιό μενού των αναρτήσεων. Έως τώρα το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε "κατάργηση παρακολούθησης", επομένως καλοδεχούμενο το νέο κουμπάκι.

«Δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να δώσουμε στους ανθρώπους τον έλεγχο των ειδήσεων τους και των δημοσιεύσεων ώστε να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που θεωρούν πιο ενδιαφέρουσες», δήλωσε εκπρόσωπος του facebook.

Τα πρώτα σχόλια των τυχερών χρηστών που το έχουν χρησιμοποιήσει, είναι θετικά και μάλιστα δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Με την σειρά μας, να πούμε ότι ανυπομονούμε για τα νέα δεδομένα στο news feed μας.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: