Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ντακότα Τζόνσον ποζάρει (σχεδόν) γυμνή στο εξώφυλλο της Ισπανικής Vogue

Η Ντακότα Τζόνσον, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι», ποζάρει γυμνή για την ισπανική Vogue και κάνει αίσθηση.
Hταν ελάχιστα γνωστή στο Χόλιγουντ, περισσότερο ως κόρη των ηθοποιών Μέλανι Γκρίφιθ και Ντον Τζόνσον, μέχρι που επιλέχτηκε για το ρόλο της αθώας Αναστάζια.

Το γεγονός ότι χρειάστηκε να πετάξει τα ρούχα της για πολλές από τις σκηνές του πρώτου μεγάλου κινηματογραφικού ρόλου της δεν ήταν πρόβλημα. Γι΄ αυτό εξάλλου δεν ήταν και δύσκολο να δεχτεί να φωτογραφηθεί γυμνή για το εξώφυλλο της ισπανικής Vogue.

Oπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω φωτογραφία, η ηθοποιός ποζάρει με σέξι διάθεση φορώντας μια διαφανής φόρμα με κρύσταλλα χωρίς εσώρουχα!


Η Ντακότα Τζόνσον απ΄ ότι φαίνεται έχει μπει για τα καλά στο πετσί του σέξι ρόλου της...

Παρόλα αυτά η ηθοποιός, όπως έχει πει σε άλλες συνεντεύξεις της, ένιωσε αμήχανη με κάποιες από τις ερωτικές σκηνές της ταινίας με τον Τζέιμι Ντόρναν γι' αυτό και θα προτιμούσε να μην την δουν οι γονείς της.

Η 27χρονη ηθοποιός έχει επίσης παραδεχτεί ότι εξακολουθεί να πανικοβάλλεται κατά τη διάρκεια της οντισιόν. «Μερικές φορές πανικοβάλλομαι σε σημείο να μην ξέρω τι σκέφτομαι ή τι κάνω. Παθαίνω κρίσεις πανικού».

«Εχω κρίσεις έτσι κι αλλιώς αλλά στις οντισιόν χειροτερεύουν. Τρομοκρατούμαι. Νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω. Αλλά αντιμετωπίζω κατά πρόσωπο τα πράγματα που με τρομοκρατούν» έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.
Στις 14 Φεβρουαρίου του 2018 επιστρέφει στους κινηματογράφους η τελευταία ταινία της τριλογίας των «Πενήντα Αποχρώσεων» με τίτλο «Fifty Shades Freed».

Ο γοητευτικός και βιτσιόζος Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρνταν) αποκαθιστά την υπομονετική Αναστασία Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) και ντύνονται γαμπρός και νύφη. Η Universal μάς δίνει μια πρώτη γεύση του κινηματογραφικού franchise με το πρώτο teaser trailer της ταινίας.

Το ζεύγος Γκρέι ετοιμάζεται για το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος με το ιδιωτικό του τζετ, αλλά κάτι σκοτεινό και επικίνδυνο καραδοκεί. Το πρώην αφεντικό της Αναστασίας δεν έχει ξεχάσει το διασυρμό του και διψά για εκδίκηση. Πάρτε μια γεύση:



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: