Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Πώς θα αποκτήσετε το πιο hot wet look?

Από τα ντεφιλέ της haute couture ως τις διάσημες σταρ στο κόκκινο χαλί, τα «υγρά» μαλλιά κερδίζουν τις εντυπώσεις. Για να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας, δεν έχουμε παρά να εφαρμόσουμε τις μαγικές συμβουλές που ακολουθούν…
1. Σε νωπά μαλλιά
Όσο τα μαλλιά μας είναι ακόμα νωπά, μπορούμε να δημιουργήσουμε το wet look. Χρειαζόμαστε ένα τζελ διαμόρφωσης, που κατά κάποιο τρόπο «κολλάει» πάνω τους, για να πετύχουμε ένα όμορφο και σταθερό αποτέλεσμα. Αφού απλώσουμε το τζελ, από τις ρίζες ως τις άκρες, χτενίζουμε τα μαλλιά με φορά από εμπρός προς τα πίσω. Για περισσότερη λάμψη μπορούμε να ψεκάσουμε με ένα αντίστοιχο σπρέι, ενώ με τα δάχτυλα τιθασεύουμε ακόμα καλύτερα τις άκρες τους.

Top tip: Είναι καλό να αποφύγουμε πολύ δυνατά προϊόντα και ειδικότερα mousse, τα οποία «σκληραίνουν» τις ρίζες και ξηραίνουν τις άκρες.

2. Η οφθαλμαπάτη του wet look
Ακόμα, όμως, και εάν τα μαλλιά μας είναι εντελώς στεγνά μπορούμε να δημιουργήσουμε το πολυπόθητο look, εύκολα και γρήγορα. Θα χρειαστούμε κερί διαμόρφωσης που θα περάσουμε στις παλάμες και στη συνέχεια στα μαλλιά μας. Το αποτέλεσμα φέρνει στον νου τη διαχρονική μπριγιαντίνη, αλλά με πολύ έντονο σεξ απίλ!
Top tip: Είναι σκόπιμο να αφήσουμε «καθαρό» το πρόσωπό μας, οπότε είναι καλό να χτενίσουμε τα μαλλιά μας προς τα πίσω, διατηρώντας το χτένισμά μας όμορφο και σφιχτό πίσω από τα αυτιά.

Πώς θα δώσουμε στο wet look ακόμα περισσότερο στιλ;

1. Slick’n chic: Ένα λείο σινιόν ή κότσος σε ίσια μαλλιά με wet look είναι, ίσως, το πιο σούπερ chic και ροκ χτένισμα! Γοητευτικό αλλά και νεανικό, μοντέρνο και διαχρονικό, αυστηρό και παιχνιδιάρικο κλέβει τις καρδιές μας και πρωταγωνιστεί παντού και πάντα!

2. Ριγμένα στο πλάι: Τα μαλλιά στη μία πλευρά προσδίδουν μια σοφιστικέ άποψη, η οποία θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμα και στις πιο βραδινές εκδηλώσεις, όπως ένα πέρασμα από το κόκκινο χαλί! Στην πραγματικότητα, αυτό το χτένισμα αποπνέει το Hollywood glam με τον γυναικείο δυναμισμό που όλες μας διαθέτουμε ασυζητητί!

Το wet look σε κυματιστά μαλλιά: Οι υγρές μπούκλες είναι σαφέστατα σέξι! Μπορούμε να δώσουμε υγρή εμφάνιση στα κυματιστά μαλλιά μας ή να δημιουργήσουμε μπούκλες αλά Μαρία Αντουανέτα σε ένα απόλυτα wet look!

Top tip: Τα φυσικά σγουρά μαλλιά χρειάζονται λίγη φροντίδα με ένα τζελ διαμόρφωσης και περισσότερη δουλειά με τις άκρες των δαχτύλων μας, αντί για χτένα.

Και σε σγουρά ή πολύ σγουρά μαλλιά; Για να αναδείξουμε όσο καλύτερα μπορούμε την υφή των μαλλιών μας, τα χτενίζουμε προς τα πίσω, διατηρώντας το χτένισμα πίσω από τα αυτιά. Ανάλογα με το μήκος τους μπορούμε να πετύχουμε από μια ρομαντική έως και μια προχωρημένη ροκ εμφάνιση.

Top tip: Είναι πολύ πιθανόν οι άκρες των μαλλιών μας μετά από αρκετές ώρες να στεγνώσουν. Για να διατηρήσουμε ακόμα περισσότερη υγρασία στα τελειώματα, περνάμε τις άκρες τους με ένα θρεπτικό λάδι μαλλιών για ελαστικότητα, θρέψη και λάμψη.


Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: