Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Πορνοσάιτ προσφέρεται να χρηματοδοτήσει σειρά που έκοψε το Netflix

Η σειρά των αδελφών Wachowski, Sense8, κόπηκε από το Netflix αλλά μια απρόσμενη πηγή προσφέρεται να συνεχίσει την ιστορία. Και γιατί όχι;
Νωρίτερα το καλοκαίρι το Netflix άρχισε να κάνει κάτι στο οποίο δε μας είχε ποτέ συνηθίσει: Να κόβει σειρές του. Κι όχι μία ή δύο. Πήρε το τσεκούρι κι άρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Θα συνέβαινε φυσικά αργά ή γρήγορα, και σίγουρα σειρές σαν το 'Gypsy' δε θα λείψουν σε κανέναν, όμως ανάμεσα στις απώλειες βρέθηκαν και πολύ δυνατές παραγωγές όπως το 'Get Down' του Baz Luhrmann και, φυσικά, το 'Sense8', για ένα δίκτυο ανθρώπων σε διαφορετικές γωνίες του κόσμου που μπορούν να συναισθάνονται τους άλλους ακόμα κι αν δεν έχουν ποτέ τους γνωριστεί.

Η αντίδραση των φανς στο κόψιμο της λατρεμένης σειράς των Lana & Lilly Wachowski και Joe Straczynski ήταν άμεση και θυελλώδης, με αποτέλεσμα το Netflix να προχωρήσει σε μια συμβιβαστική λύση. Αντί να ανανεώσει τη σειρά, τουλάχιστον ανακοίνωσε πως θα χρηματοδοτήσει μια τηλεταινία ώστε να ολοκληρωθούν τα πολλά ανοιχτά storylines στο τέλος της 2ης σεζόν.

Η Lana Wachowski, πιστή στο απολύτως επαναστατικό πνεύμα της σειράς (και των ιστοριών σε όλες τις ταινίες της, εξάλλου), δήλωσε πρόσφατα πως στην πραγματικότητα γράφει ολόκληρη την 3η σεζόν.

Κι εδώ κάπου έρχεται η μεγάλη ανατροπή της υπόθεσης. Από το σχόλιο αυτό πιάστηκε ένα μεγάλο πορνοσάιτ, το xHamster, και πρότεινε στις Wachowski να μεταφέρουν το 'Sense8' εκεί. Ναι, στο πορνοσάιτ.

"Το xHamster είναι ένα από σάιτ με τη μεγαλύτερη κίνηση στο ίντερνετ. Έχουμε περισσότερους επισκέπτες από τους New York Times, το ESPN και τη Daily Mail. Έχουμε τα μάτια και έχουμε και τα χρήματα. Και σε αντίθεση με το Netflix, δε θα ανταγωνίζεστε για μέρος του μπάτζετ μας - θα ήταν όλο δικό σας," αναφέρει το γράμμα του αντιπροέδρου Alex Hawkins.

Το γράμμα προχωρά σε μια σχεδόν συγκινητική αναφορά στους λόγους για τους οποίους μια σειρά σαν το 'Sense8' θα ταίριαζε σε αυτό το περιβάλλον, και το πώς το συγκεκριμένο σάιτ στηρίζει την LGBTQ κοινότητα, κάτι φυσικά εξαιρετικά σημαντικό για την ίδια τη σειρά, τις δημιουργούς και τους φανς της. "Ξέρουμε πως αυτή η σειρά είναι δύσκολη για ένα mainstream κανάλι σαν το Netflix," συνεχίζει το γράμμα. "Εμείς δεν έχουμε τέτοιους περιορισμούς, και καταλαβαίνουμε τη διασύνδεση της σεξουαλικότητας πέρα από όρια. Εν ολίγοις," καταλήγει, "we are a we".

Να το γράμμα ολόκληρο:

ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: