Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δίνει 45 + 10 εκατ. και παίρνει Ντιέγκο Κόστα

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, «Onda Zero», οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι συμφώνησαν σε όλα σχετικά με την μεταγραφή του Ισπανού διεθνούς άσου, Ντιέγκο Κόστα.
Σύμφωνα με την ραδιοφωνική εκπομπή «Radio Estadio», η Τσέλσι και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία σχετικά με την μετακίνηση του Ντιέγκο Κόστα. 

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι «ροχιμπλάνκος» είναι έτοιμοι να καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 45 εκατομμυρίων ευρώ (+ 10), προκειμένου να επιστρέψει ο 28χρονος επιθετικός στις τάξεις της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος φορ, έχει προ πολλού χαλάσει τις... διπλωματικές του σχέσεις με τον προπονητή των «μπλε» Αντόνιο Κόντε και βρίσκεται στην Βραζιλία απέχοντας από τις προπονήσεις. Ωστόσο, ακόμα υπάρχουν ειλημμένες υποχρεώσεις ανάμεσα στον παίκτη και την Τσέλσι και η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα πληρώσει τη μεταγραφική αξία του, έως ότου οι δύο πλευρές λύσουν τις διαφορές τους.

Ο παίκτης αρνήθηκε να επιστρέψει από τη Βραζιλία για να ενταχθεί στις προπονήσεις του συλλόγου, μιλώντας για «έλλειψη σεβασμού». Για τη... μη εμφάνισή του έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο 300.000 ευρώ και η «Ατλέτι» πρέπει να περιμένει πρώτα να διευθετηθεί το παρών ζήτημα.

Από πλευράς παίκτη, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θέλει να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί μέχρι τον Ιανουάριο λόγω των κυρώσεων που της έχουν επιβληθεί από τη FIFA.

Αν υποθέσει κανείς ότι αυτή η μεταγραφή θα υλοποιηθεί, τότε η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα από επτά εκατομμύρια ευρώ παραπάνω, από την τιμή που πώλησε τον παίκτη στην Τσέλσι το 2014! Παλαιότερα το ποσό αυτό θα ήταν αδιανόητο για την Ατλέτικο.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: