Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει το αστικό πικ νικ που αγαπήσαμε!

Εκεί που όλα δείχνουν πως τελειώνει το καλοκαίρι έρχεται ο αγαπημένος πλέον θεσμός της πόλης να σου θυμίσει πως τίποτα δεν τελειώνει πριν αποκτήσεις την πιο δυνατή καλοκαιρινή ανάμνηση. Μάλιστα, για να τη ζήσεις.. δε χρειάζεται να πας μακριά.
Το πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό ραντεβού της Θεσσαλονίκης, έρχεται στο τέλος του Αυγούστου, για 6η χρονιά, στη Ρωμαϊκή Αγορά και ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης γίνεται για τρεις μέρες ο μοναδικός προορισμός μικρών και μεγάλων.

Από τις 30 Αυγούστου έως τη 1 Σεπτεμβρίου 2017, ο χώρος της Ρωμαϊκής Αγοράς ανοίγει, γεμίζει καλαθάκια και καρό τραπεζομάντηλα και υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς χώρους της πόλης, με έναν τρόπο… αξέχαστο!



Μουσική και σινεμά, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πικ-νικ, αυτός είναι ο άξονας του προγράμματος του ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival, το οποίο όμως κάθε χρόνο επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Πιστό στον σκοπό που είχε θέσει από την πρώτη του χρονιά, να αναζητά τις νέες μουσικές της Θεσσαλονίκης, το ΠΙΚ-ΝΙΚ, παρουσιάζει και φέτος μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα της πόλης ενώ η κάθε ημέρα κλείνει με την προβολή μίας ταινίας στον πιο απροσδόκητο θερινό κινηματογράφο της πόλης. Φυσικά, από το πρόγραμμά του δεν θα λείψουν οι προβολές ταινιών μικρού μήκους, που φέτος επιλέγει το Animasyros.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα και ως τότε παίρνουμε μια γεύση από τα πρώτα teaser της φετινής διοργάνωσης.


*ΠΙΚ-ΝΙΚ 2017
30/8-1/9
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης
www.urbanpicnic.gr
Facebook: www.facebook.com/PicNicUrbanFestival
Διοργάνωση: Parenthesis)
Σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: