Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Μια εκρηκτική φωνή της soul και της jazz ανεβαίνει στον Λόφο της Σάνης


Η δεύτερη γενιά μιας εμβληματικής φωνής φτάνει στον Λόφο της Σάνης για μια μοναδική εμφάνιση τη βραδιά του Σαββάτου 29 Ιουλίου 2017 και μας καλεί. Η China Moses, διαδέχεται στη σκηνή την μητέρα της, την κορυφαία Dee Dee Bridgewater, που συναντήσαμε πριν λίγες μέρες στο Sani Festival.


Πρόκειται για μια ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο μουσικό ιδίωμα και σοβαρές καταβολές, που δε σταματά να εκπλήσσει.

Η China Moses είναι μια εκρηκτική τραγουδίστρια της soul και της jazz, με καριέρα και ως παρουσιάστρια στο γαλλικό MTV, αλλά και σε αρκετά ραδιόφωνα. Κόρη της κορυφαίας Dee Dee Bridgewater και του σκηνοθέτη Gilbert Moses, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες –όπως οι Guru, DJ Mehdi, Karriem Riggins, Meshell Ndegeocello και Anthony Marshall, χαράσσοντας τη δική της πορεία.


Μετά το πρώτο άλμπουμ της, σε ηλικία 16 ετών, το 2009 ηχογράφησε ένα άλμπουμ-αφιέρωμα στο είδωλό της, την Dinah Washington, μαζί με τον διάσημο πιανίστα Raphael Lemonnier, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μεγάλη της επιτυχία, το άλμπουμ “Crazy Blues”, που αξιολογήθηκε το 2013 από τους βρετανικούς Times στα 100 καλύτερα της χρονιάς και το παρουσίασε στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Sani Festival σε μια συναυλία αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν.



Στο νέο της άλμπουμ, “Nightintales” (EDEL), διευρύνει ακόμα περισσότερο τους μουσικούς της ορίζοντες, ξεπερνώντας τον εαυτό της. Η συνεργασία της με μουσικούς από διαφορετικά είδη τη βοηθούν να επαναπροσδιορίσει το στερεότυπο της jazz τραγουδίστριας, ταξιδεύοντας τους ακροατές της σε καινούργια, ανεξερεύνητα μονοπάτια.

Μην την χάσετε αυτό το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 στο Sani Festival!



Συμμετέχουν:

China Moses – φωνητικά

Luigi Grasso – σαξόφωνο

Ashley Henry – πιάνο

Marijus Aleksa – τύμπανα

Neil Charles – μπάσο

Miguel Sanchez – ηχολήπτης

*29/7/2017, Λόφος της Σάνης, Ώρα: 21.30, Είσοδος: 20-30 ευρώ




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: