Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Το παγωτό από γάλα καρύδας που έχει φτιαχτεί ειδικά για σκύλους κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα

Αν έχετε σκύλο, μια από τις συνηθισμένες εικόνες είναι όταν τον βλέπετε να σας κοιτάζει ξελιγωμένος την ώρα που εσείς τρώτε κάτι λαχταριστό. Πως θα σάς φαινόταν, όμως, αν μπορούσατε να το μοιραστείτε μαζί του;
Ίσως να σάς «πονάει», να το θεωρείτε άδικο, αλλά δε μπορείτε να κάνετε και κάτι γι' αυτό. Κάποιες φορές μάλιστα έχετε σκεφτεί να του δώσετε να φάει λίγο από το δικό σας, αλλά ξέρετε ότι είναι απαγορευτικό. Φανταστείτε όμως, αν ο σκύλος σας μπορούσε να γευτεί την απόλυτη καλοκαιρινή λιχουδιά ή, με μια λέξη, το παγωτό.

Μια κυπριακή βιομηχανία παγωτών, η Παφιλίππου και Πατισερί Παναγιώτης, αποφάσισε να κάνει το καλοκαίρι των σκύλων πιο δροσερό και απολαυστικό και έφτιαξε παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους! Το ακόμα καλύτερο; Μπορεί να καταναλωθεί και από ανθρώπους αφού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «είναι η πιο απλή κι αγνή μορφή παγωτού». Όπως δηλώνει, δεν περιέχει ζάχαρη και αλάτι και παράγεται αποκλειστικά γάλα καρύδας (όχι αγελαδινό ή κατσικίσιο).

Πρόκειται για το παγωτό «Max & Frida», το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι στην κυπριακή αγορά και, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έκανε πάταγο. Στην Ελλάδα μπορείτε να το αναζητήσετε σε μεγάλες αλυσίδες pet shops και να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο γεύσεις που κυκλοφορεί: καρύδα με μέλι και βανίλια με μέλι.

Μπορεί να μη τρώγεται με το κουταλάκι από το σκύλο σας, αλλά θα είναι ένας νόστιμος και δροσερός τρόπος να τον επιβραβεύσετε.





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: