Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Μάντσεστερ: Συναυλία βάφτηκε με αίμα - 22 νεκροί

 
Με αίμα βάφτηκε η συναυλία της  Αριάνα Γκράντε μετά από έκρηξη στο Manchester Arena, με αποτέλεσμα 22 άνθρωποι -μεταξύ των οποίων πολλά νεαρά κορίτσια- να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 59 να τραυματιστούν.

Δώδεκα παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών.
Η αστυνομία ταυτοποίησε τον βομβιστή αυτοκτονίας από κομμάτια της σορού του. Πρόκειται για τον 22χρονο Σαλμάν Αμπέντι, ο οποίος είχε γεννηθεί στη Βρετανία, αλλά ήταν λιβυκής καταγωγής.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτοσχέδια βόμβα περιείχε καρφιά, προκειμένου να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα.  

Συνελήφθη, επίσης, ένας 23χρονος, στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στο Μάντσεστερ.


Η κατάσταση αριθμού τραυματιών παραμένει σοβαρή και περισσότερα από δώδεκα παιδιά νοσηλεύονται μετά τον θάνατο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων. 


"Υπάρχει ένας αριθμός ατόμων που έχουν πολύ, πολύ σοβαρά τραύματα και λαμβάνουν εντατική φροντίδα και άνθρωποι που θα μείνουν στο νοσοκομείο για πολύ καιρό λόγω αυτής της θεραπείας", δήλωσε ο Τζον Ράουζ, επικεφαλής λειτουργός του Συνεταιρισμού Υγειονομικής και Κοινωνικής Φροντίδας του Ευρύτερου Μάντσεστερ.

"Δώδεκα παιδιά έχουν διακομιστεί στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ. Τα άλλα νοσοκομεία δέχθηκαν κυρίως ενηλίκους και υπάρχουν επίσης τραυματίες που μπορούσαν να περπατήσουν που θα έχουν πάει σε διάφορα κέντρα, ορισμένοι από τους οποίους πρέπει να είναι παιδιά", δήλωσε ο Ντέιβιντ Ράντκλιφ, ιατρικός διευθυντής της υπηρεσίας ασθενοφόρων North West.

SHARE THIS

0 σχόλια: