Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Μετά το «The Night Manager», η τηλεόραση ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον «Κατάσκοπο που Γύρισε από το Κρύο»



Ακόμα ένα γεμάτο σασπένς κατασκοπικό μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ παίρνει το δρόμο για τη μικρή οθόνη.

Η μεγάλη επιτυχία του τηλεοπτικού «The Night Manager», που απέφερε μεταξύ άλλων τρεις Χρυσές Σφαίρες για τις ερμηνείες των Χιου Λόρι, Τομ Χίντλστον και Ολίβια Κόλμαν, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τη διαχρονικά συναρπαστική πένα του Τζον Λε Καρέ και τους λόγους που το έργο του συγγραφέα δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί περιζήτητο υλικό για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές διασκευές.
Δεν προκαλεί καμία έκπληξη, λοιπόν, που το κανάλι AMC, υπεύθυνο για την παραγωγή του «The Night Manager», αποφάσισε να προχωρήσει τόσο άμεσα σε μια ακόμα τηλεοπτική μεταφορά έργου του Τζον Λε Καρέ.

the night manager 607
Σκηνή από το «The Night Manager»
Η νέα μίνι σειρά θα βασίζεται στον «Κατάσκοπο που Γύρισε από το Κρύο», ένα από τα σημαντικότερα έργα του συγγραφέα, αν όχι και ένα από τα καλύτερα κατασκοπικά μυθιστορήματα όλων των εποχών, το οποίο εκτυλίσσεται το 1962, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, με ήρωα έναν πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών σε μια τελευταία, ριψοκίνδυνη αποστολή στη Δυτική Γερμανία.
Το μυθιστόρημα πρωτοεκδόθηκε το 1963 και δύο χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε σχεδόν αριστουργηματικά στο σινεμά από τον Μάρτιν Ριτ, με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.
The Spy Who Came in from the Cold 607
Σκηνή από την κινηματογραφική μεταφορά του 1965
Τη νέα τηλεοπτική διασκευή, που έχει ήδη λάβει τις ευλογίες του συγγραφέα και η οποία, όπως και το «The Night Manager», θα αποτελεί μια συμπαραγωγή του AMC και του BBC, έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Οσκαρ σεναριογράφος του «Slumdog Millionaire», Σάιμον Μποφόι, ενώ η σειρά αναμένεται να φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2018.
Είναι μάλλον πολύ νωρίς για να μιλήσουμε ακόμα για το καστ, με την επιτυχία «The Night Manager», όμως, είναι σίγουρο ότι το πρότζεκτ δεν θα δυσκολευτεί να προσελκύσει πρωτοκλασάτους πρωταγωνιστές.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας του 1965.


Adbox Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: