Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο πρίγκιπας Χάρι γνώρισε το κορίτσι του στην Κέιτ Μίντλεντον



Σοβαρά μοιάζουν να γίνονται τα πράγματα μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, με την ηθοποιό να γνωρίζει την δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.


Σύμφωνα με το US Weekly, που επικαλείται η πηγή, η Μέγκαν γνώρισε την Κέιτ και την Σάρλοτ στις 10 Ιανουαρίου στο διαμέρισμα 1Α του Παλάτι Κένσινγκτνον.

«Η Μέγκαν είναι τόσο χαρούμενη που γνωρίζει τους στενούς και αγαπημένους ανθρώπους του Χάρι», δήλωσε η πηγή στο περιοδικό, αναφέροντας ότι η γνωριμία πήγε καλά.

Η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι δεν πήγε με άδεια χέρια στη συνάντηση, αγοράζοντας ένα δερματόδετο Smythson στην Κέιτ Μίντλεντον, η οποία είχε τα γενέθλιά της την προηγούμενη μέρα.

Η συνάντηση έρχεται τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Χάρι και λιγότερο από ένα μήνα μετά το ταξίδι τους στο Βόρειο Σέλας.
Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ μετρά από το καλοκαίρι, με τον φωτογραφικό φακό να τους «συλλαμβάνει» για πρώτη φορά μαζί στο Λονδίνο, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με την The Sun το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Gielgud με χαλαρό λουκ.
Adbox Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: