Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Νιώθω χαμένος κι έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι μέσα σε έναν κυκλώνα


Ο διάσημος αμερικανός κωμικός και οπαδός των Chicago Cubs Μπιλ Μάρεϊ περιεργάζεται ένα μπαλάκι του μπέιζμπολ, καθώς καταφτάνει στο Kennedy Center στην Ουάσιγκτον για να παραλάβει το 19ο ετήσιο Mark Twain Prize for American Humor, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016.



H αμερικανική πρωτεύουσα υποδέχθηκε την Κυριακή αστέρες της μεγάλης και της μικρής οθόνης στο πλαίσιο εκδήλωσης προς τιμή ενός από τους σημαντικότερους ηθοποιούς των ΗΠΑ: του Μπιλ Μάρεϊ (Bill Murray).
Ο πρωταγωνιστής ταινιών όπως «Χαμένοι στη Μετάφραση»«Γκοστμπάστερς» και «Η μέρα της Μαρμότας» παρέλαβε το Mark Twain Prize for American Humor, ένα από τα πλέον περίοπτα στη χώρα, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Kennedy Center στην Ουάσιγκτον.
Πάντως, το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο διάσημος ηθοποιός θα το θυμάται για έναν ακόμη λόγο: η αγαπημένη του ομάδα, οι Cubs του Σικάγο, προκρίθηκαν στη World Series, τον τελικό της μεγάλης κατηγορίας στο μπέιζμπολ.
«Νιώθω χαμένος κι έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι μέσα σε έναν κυκλώνα», δήλωσε ο 66χρονος κωμικός, που φορου΄σε ένα παπιγιόν σε έντονο μπλε χρώμα –το χρώμα της ομάδας του– το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και σμόκιν.
Στο πλευρό του Μπιλ Μάρεϊ βρίσκονταν οι ηθοποιοί Αζίζ Ανσάρι (Aziz Ansari)Μπιλ Χάντερ (Bill Hunter), αλλά και ο πρώην παρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman), ο οποίος αφότου συνταξιοδοτήθηκε έχει αφήσει μια μακριά γενειάδα, καθώς και ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel).
Murray Bill Mark Twain 2016 10 24T015039Z 1097618444 S1AEUISQIPAA RTRMADP 3 USA PEOPLE MURRAY
Ο Μπιλ Μάρει απευθύνεται στο κοινό, κατά τη βράβευσή του με το 19ο ετήσιο βραβείο Μαρκ Τουέιν για την Κωμωδία, στο Kennedy Center της Ουάσιγκτον, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 - Πηγή: REUTERS/Joshua Roberts
«Πρόκειται για έναν άνδρα που "οργώνει" τον κόσμο για να διαδώσει την χαρά και μια δόση τρέλας όπου κι αν πάει», είπε από την πλευρά του ο Τζίμι Κίμελ.
Κατόπιν εξήγησε γιατί ο σπουδαίους αυτός ηθοποιός είναι τόσο αγαπητός παγκοσμίως:
Ο Μπιλ Μάρεϊ θα μπορούσε να σας σπρώξει από το στηθαίο ασφαλείας του Φράγματος Χούβερ (στα σύνορα Νεβάδας- Αριζόνας) και εσείς να φωνάζετε "γεια σου Μπιλ Μάρεϊ!" έως την τελική σας συντριβή.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Μπιλ Μάρεϊ ευχαρίστησε τον αδελφό του Μπράιαν, που είναι «ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ», καθώς τον είχε παρακινήσει να ξεκινήσει την καριέρα του στην θεατρική σκηνή του Σικάγο προτού γίνει ευρέως γνωστός με τα σκετς του στο Saturday Night Live.
Με τους συμπρωταγωνιστές του και τους συνεργάτες του να μιλούν με θερμά λόγια για εκείνον και τη δουλειά του, ο 66χρονος είπε χαρακτηριστικά:
Είναι πραγματικά δύσκολο να ακούς όλους αυτούς τους ανθρώπους να είναι τόσο καλοί προς εσένα... Αρχίζεις να γίνεσαι πολύ καχύποπτος.
 Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: