Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Αυτός είναι ο Έλληνας που έχει ξετρελάνει την Sarah Jessica Parker





Ο Γιάννης Τόμπας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας.
Τα πρώτα μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τα έκανε στο Λονδίνο ενώ εργάστηκε σε αρκετά εστιατόρια στην βρετανική πρωτεύουσα.
Η Νέα Υόρκη ήταν ο επομένoς σταθμός του. Ο Γιάννης βάζει σκοπό να μάθει στους Αμερικανούς το αυθεντικό ελληνικό φαγητό. Εργάζεται σε κάποια από τα καλυτέρα εστιατόρια του Μανχάταν, ενώ παράλληλα μαγειρεύει για πολλές προσωπικότητες της πόλης ως ιδιωτικός σεφ. 


Μία από αυτές είναι η γνωστή εκδότρια της Huffington Post, Arianna Huffington, η οποία τον εμπιστεύεται και τον βάζει στην κουζίνα της να μαγειρέψει για αυτή και για τους επίσημους καλεσμένους της. 



Έχοντας αποκτήσει μια καλή φήμη τόσο για το φαγητό του όσο και για τον επαγγελματισμό του, όλο και περισσότεροι τον προσλαμβάνουν να μαγειρέψει για αυτούς. 



Στη λίστα του Έλληνα σεφ βρίσκονται ο διάσημος φωτογράφος Στίβεν Μάισελ, ο Καρλ Λάγκερφελντ, η Λούσι Λιου και ο Τζον Βαρβάτος. Τώρα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη όνομα, αυτό της Sarah Jessica Parker. 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr η διάσημη ηθοποιός επικοινώνησε προσωπικά με τον Γιάννη Τόμπα καθώς η φήμη του πόσο καλός είναι στη δουλειά του είχε φτάσει μέχρι τα αυτιά της. 

Στέλνοντάς του e-mail τού ζήτησε αν είναι διαθέσιμος να μαγειρεύει για την ίδια στο σπίτι της. Φυσικά ο Έλληνας σεφ κολακευμένος και μην μπορώντας να πιστέψει πως η Sarah Jessica Parker του έδειξε την προτίμησή της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στη συνέχεια, της απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «ναι». 

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε η 51χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Έλληνα μάγειρα πως λατρεύει την χώρα μας και τη νοοτροπία μας ενώ του ξεκαθάρισε πως θέλει να της μαγειρεύει καθαρά ελληνικό φαγητό, αυτό που τρώνε οι Έλληνες στην καθημερινότητά τους. 

Πλέον ο Γιάννης Τόμπας έχει γίνει και προσωπικός σεφ της χολιγουντιανής ηθοποιού, μαγειρεύοντας για την ίδια και τους φίλους της στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν, τρεις φόρες την εβδομάδα καθώς κι όταν η σταρ διοργανώνει κάποιο πάρτι στον χώρο της. 
Πριν λίγες ημέρες ο Έλληνας σεφ μπήκε στην κουζίνα της σταρ με αφορμή τα γενέθλια του αδελφού τηςπου τα γιόρτασαν σπίτι με λίγους καλούς τους φίλους. 

Το govastileto.gr εξασφάλισε μάλιστα για εσάς και το μενού της βραδιάς: 

Βλίτα βραστά με λεμόνι και ελαιόλαδο, φάβα, σπανακόπιτα, πατάτες λεμονάτες, παϊδάκια αρνίσια, κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες, ντολμαδάκια γιαλατζί και άφθονη ελληνική σαλάτα. 
Το επιδόρπιο που ζήτησε η ηθοποιός ήταν μπακλαβάς και ραβανή ξηρομερίτικη.  

Παρακάτω θα δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:




Adbox Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: