Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Freedom 2016



Το Freedom του George Michael, ένα από τα μεγαλύτερα hit των `90, πλαισιώθηκε οπτικά από κορυφαίες παρουσίες του μόντελινγκ όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Λίντα Ευαγγελίστα και η Σίντι Κρόφορντ. Η Vogue αποφάσισε λοιπόν να το ανανεώσει 26 χρόνια μετά!


Ο ύμνος στην ελευθερία, εκμοντερνίστηκε με τα πιο διάσημα supermodels του σήμερα να το τραγουδούν και να το χορεύουν όπως θα έκαναν οι καθημερινοί άνθρωποι σε spots όπως ο δρόμος, το αυτοκίνητο, το κλαμπ.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε την πανέμορφη Ιρίνα Σάικ να λικνίζεται στο στίχο «But when you shake your ass, they notice fast..», την Αντριάνα Λίμα να παίζει με τον φακό ντυμένη καουμπόισσα και την Τζόαν Σμαλς να χορεύει στο ρεφρέν, το βίντεο δεν δείχνει απλά πως θα ήταν αν κυκλοφορούσε εν έτη 2016, αλλά ενώνει την γυναικεία ομορφιά, τη μόδα και φυσικά τις θεές της πασαρέλας

Όλα τα μοντέλα φορούν τις τελευταίες δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών, όπως του Ρομέρτο Καβάλι, του Μάρκ Τζέικομπς, του Ραλφ Λόρεν, όλοι τους υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γκόρντον Φον Στάινερ ο οποίος δεν δίστασε να τολμήσει να στήσει τα μοντέλα του, με τρόπο τέτοιο ώστε κάθε στίχος του τραγουδιού να ταιριάζει με το σκηνικό. Και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει απόλυτα!

Δείτε το video:






Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: