Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Word Flow: Έρχεται το πληκτρολόγιο που θα γράφεις μήνυμα μόνο με τον αντίχειρα!



Γύρισε χρόνια πίσω στην εποχή που πληκτρολογούσες με τυφλό σύστημα τα μηνύματα σου χωρίς να αποχωριστείς όμως το υπερσύγχρονο κινητό σου.

Μπορεί τα smartphones να μας έχουν χαρίσει άπειρες εφαρμογές, που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και εντυπωσιακό design, παρόλα αυτά μας στέρησαν το προνόμιο των παλαιάς κοπής κινητών τηλεφώνων, το μικρό μέγεθος τους και την άνεση πληκτρολόγησης μηνυμάτων σε κλάσματα δευτερολέπτου. 

Εάν και εσύ ήξερες το τυφλό σύστημα απέξω, είτε με Τ9, είτε όχι και το ένα σου δάχτυλο αρκούσε για να πληκτρολογήσει ολόκληρο κείμενο, τότε μπορείς να νοσταλγήσεις μαζί μου την παλαιά εποχή μέχρι να διαβάσεις το παρακάτω....

Μπορεί να ξαναζήσεις αυτή την εποχή χωρίς να στερηθείς το υπερσύγχρονο -πλέον- κινητό τηλέφωνο σου, καθώς η Microsoft αποφάσισε να παρουσιάσει ένα νέο πληκτρολόγιο, που δεν απαιτεί και τα δύο χέρια, αλλά μόνο τον αντίχειρα!


Το πληκτρολόγιο αυτό θα εμφανίζεται σε ημικύκλιο ώστε να μπορεί κανείς να γράφει μόνο με τον αντίχειρα. Το Word Flow, όπως ονομάζεται, θα έχει όλες τις λειτουργίες ενός κανονικού πληκτρολογίου, που βλέπουμε σε όλες τις συσκευές με iOS, ενώ σε είναι εξαιρετικά εύχρηστο και αποτελεσματικό στην χρήση.

Τα προβλήματα δε λείπουν, καθώς λόγω περιορισμένου χώρου δεν αναγνωρίζονται αυτόματα κάποιες λέξεις, ενώ στις συσκευές με οθόνη 4 ιντσών θα καταλαμβάνει λίγο παραπάνω χώρο στην οθόνη, παρόλα αυτά ήδη έχει ενθουσιάσει όσους το δοκίμασαν.






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: