Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η Κέιτ Γουίνσλετ θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Γούντι Άλεν



Σύμφωνα με το Variety, ο Γούντι Άλεν μόλις έκλεισε την Κέιτ Γουίνσλετ για να πρωταγωνιστήσει στην νέα κομεντί του.


Μπορεί το «Café Society» να μην έχει κάνει ακόμα βγει στις αίθουσες και η τηλεοπτική του σειρά για την Amazon (με πρωταγωνίστρια τη Μάιλι Σάιρους) να έχει δρομολογηθεί, όμως ο ίδιος ο Γούντι Αλεν, ως γνωστόν ασταμάτητος και πολυσχιδής, έχει ήδη έτοιμα τα σχέδια για την επόμενη, τη 48η ταινία του. Αλλωστε το έχει κι ο ίδιος ομολογήσει ότι στα 81 του χρόνια δεν έχει χρόνο για χάσιμο και οι ταινίες πρέπει να «φουρνίζονται και να καταναλώνονται σαν ζεστά ψωμάκια».

Ετσι λοιπόν, μαθαίνουμε σήμερα από το Variety την πρώτη πληροφορία για το επόμενο γουντιαλενικό πρότζεκτ. Εν αρχή ην η πρωταγωνίστρια. Ο Γούντι θέλει να συνεργαστεί με την Κέιτ Γουίνσλετ και εκείνη δηλώνει ενθουσιασμένη. Σύμφωνα με τις πηγές του Variety, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις.

Ο Αλεν γράφει αυτή την εποχή το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα κάνει την παραγωγή στην νέα ταινία, της οποίας, φυσικά η πλοκή αλλά κι ο τίτλος κρατούνται ακόμα άκρως μυστικά.

Το μόνο που ξέρουμε: τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2016, οπότε περιμένουμε ξανά το ίδιο μοτίβο: πρεμιέρα στις Κάννες ή τη Βενετία.
Περιμένουμε τα νεότερα λοιπόν με ανυπομονησία...







ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: