Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Tο χρώμα που πρέπει να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού



Είναι αλήθεια πως η αναγνώριση των χρωμάτων συνδέεται με βασικές λειτουργίες του εγκεφάλου - για αυτό τα χρώματα, εκτός του ότι επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τη διάθεσή μας, έχουν και τη δύναμη να προκαλούν συγκεκριμένες σκέψεις και συναισθήματα: το κόκκινο για παράδειγμα διεγείρει την πείνα, το πορτοκαλί αποπνέει φιλικότητα, το κίτρινο ανησυχία και επιθετικότητα.


Ε λοιπόν οι ερευνητές μόλις βρήκαν και το χρώμα που διεγείρει τα περισσότερα θετικά συναισθήματα, και σαν να δικαιώθηκαν και επίσημα οι Γαλλίδες που επί δεκαετίες ορκίζονταν στο total black.

Έρευνα της Βρετανικής εταιρείας χονδρικής Buy T-Shirts Online, ζήτησε από 1000 άτομα να ταιριάξουν όλα τα χρώματα με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που πιστεύουν ότι έχει αυτός που τα φοράει.

Το μαύρο ήταν το χρώμα που κυριάρχησε σε σχεδόν κάθε θετικό χαρακτηριστικό, όπως η αυτοπεποίθηση, η εξυπνάδα και η ελκυστικότητα, βάζοντας το έτσι στην κορυφή της λίστας με τα χρώματα που πρέπει να φορέσεις αν θέλεις να πετύχει η συνέντευξη για τη δουλειά, το πρώτο ραντεβού, κοκ.

Το κόκκινο πάντως παρέμεινε πρώτο στις απαντήσεις των αντρών όταν τους ρώτησαν ποιο χρώμα θα έβρισκαν πιο ελκυστικό πάνω στο αντίθετο φύλο - οι γυναίκες επίσης διάλεξαν το κόκκινο ως το χρώμα που θα φορούσαν στο πρώτο ραντεβού για να νιώσουν σέξι.

Ωστόσο το ίδιο χρώμα συνδέθηκε από τους περισσότερους και με αρνητικά χαρακτηριστικά, όπως η αλαζονεία και η χαμηλή νοημοσύνη. Μην το φορέσεις στο interview για τη δουλειά με άλλα λόγια.






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: