Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ποιά είναι τα 4 σημεία που "δείχνουν" τα χρόνια στην γυναίκα;



Με την πάροδο των χρόνων ολοένα και παρατηρούμε σημάδια αλλαγής στο σώμα και στις διάφορες αισθήσεις μας που πολλές φορές δεν τα δίνουμε σημασία, αν και θα “πρεπε! Τα σημάδια της γήρανσης δεν είναι εμφανή μόνο στο πρόσωπο με τις ρυτίδες, αλλά και σε άλλα μέρη και πρέπει να τα αντιληφθούμε για να τα φροντίσουμε!


Πόδια.

Μήπως είναι η ώρα να βάλετε τα ψηλοτάκουνα πίσω στο κουτί τους και να αναζητήσετε πιο ορθοπεδικά υποδήματα; Εντάξει είναι λογικό να υπάρχει μια άρνηση ειδικά όταν πρόκειται να στερηθούμε κάποια αγαπημένα αξεσουάρ που μας κάνουν να νιώθουμε πιο νέες και σέξι. Αλλά αν τα πόδια πρήζονται και πονάνε τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα γενικά στο σώμα. Οπότε δώστε έμφαση στην υγεία σας και αναζητήστε παπούτσια που σας εκφράζουν αλλά δε σας κουράζουν! Οι αρθρώσεις και τα πέλματα χρειάζονται φροντίδα και γι΄αυτό μειώστε τους πόντους στο τακούνι και να φοράτε παπούτσια που επιτρέπουν στο πόδι να έχει το φυσικό του σχήμα. Επίσης ξεκινήστε κολύμπι, γιόγκα ή περπάτημα που θα βοηθήσουν γενικά στο στήσιμο του σώματός σας και την υγεία των ποδιών σας!

Στήθος.

Η βαρύτητα είναι κάτι που δεν μπορεί να καταπολεμηθεί και αυτό φαίνεται πρώτα πρώτα στο στήθος μιας γυναίκας. Ανάλογα με το μέγεθος γίνεται και η αντίστοιχη χαλάρωση που επιταχύνεται και με την εμμηνόπαυση. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι διαλέξετε τους κατάλληλους στηθόδεσμους και να κάνετε ασκήσεις γυμναστικής για το στήθος. Επίσης να είστε προσεκτικές με το βάρος σας γιατί οι αυξομειώσεις μπορεί να επιβαρύνουν τη χαλάρωση! Όπως και να ‘χει μια σωστή στήριξη και η γυμναστική βοηθάνε προληπτικά πριν γίνει η απόλυτη χαλάρωση γιατί μετά είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί η βαρύτητα!

Ακοή.

Εάν παρατηρήσετε ότι πολλές φορές δεν ακούτε και πολύ καλά ή δεν ακούτε τόσο καλά όσο ακούγατε, τότε μην αρνηθείτε αυτό το σημάδι αλλά πάρτε τα μέτρα σας! Εάν τα παιδιά σας παραπονιούνται ότι έχετε πολύ δυνατά την τηλεόραση ή τον ήχο στο κινητό σας μάλλον θα πρέπει να θορυβηθείτε. Πηγαίνετε στο γιατρό σας αρχικά για να σας κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές!

Τριχοφυΐα.

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα σημάδι γήρανσης επίσης και εκδηλώνεται με κάποιες τρίχες στο πηγούνι συνήθως. Η εμμηνόπαυση είναι η πιο πιθανή αιτία που βοηθάει στην εμφάνιση αυτών των ανεπιθύμητων τριχών. Σε αυτό, οι λύσεις της αποτρίχωσης είναι πολλές που δίνουν προσωρινά ή μόνιμα αποτελέσματα, και θα πρέπει να προγραμματίζετε αυτές τις μεθόδους για να απαλλαγείτε από τις λίγες μεν αλλά ενοχλητικές τρίχες!






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: