Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ο Φρόντο καταγγέλλει το Χόλιγουντ για κυκλώματα παιδεραστίας




Είναι η πρωτεύουσα της αμερικανικής βιομηχανίας κινηματογράφου ένας λάκκος γεμάτος από ενήλικα φίδια που κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά;
Ναι, υποστηρίζει σε μια ειλικρινή και σοκαριστική συνέντευξη ου ο Ελάιζα Γουντ, ο πρωταγωνιστής του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και αιώνιος Φρόντο.
Δημοσιευμένη στους Sunday Times η συνέντευξη του καθιερωμένου πρωταγωνιστή που αναδημοσιεύει το Variety, προκαλεί με την ωμότητα της και την κατηγορηματικότητα του λόγου του.
Αν και ο ίδιος δεν έχει πέσει θύμα κακοποίησης -κάτι που θα μπορούσε να συμβεί καθώς ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 8 ετών το 1989-, ο Γουντ μίλησε για θύτες και θύματα και δεν θέλησε να το κάνει με μετρημένα λόγια.

Ενήλικες με agenda και ανήλικα με αθωότητα

“Όταν είσαι άβγαλτος και δεν έχεις εμπειρίες για το πώς λειτουργεί ο κόσμος, όταν το που λαχταράς είναι να δεις τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα είσαι το πιο εύκολο θύμα για τους ανθρώπους με διεστραμμένα παρασιτικά ενδιαφέροντα” λέει ο Γουντ που ήταν 18 όταν επιλέχθηκε να φέρει στην οθόνη το Χόμπιτ των καιρών μας.
ELIZAH
Για τον Γουντ η νοσηρότητα στο Χόλιγουντ ήταν πολύ απτή, ξεκάθαρη. “Όλα ήταν οργανωμένα. Υπάρχουν πάρα πολλές οχιές στη βιομηχανία, άνθρωποι που βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις και έχουν τις δικές τους ατζέντες. Υπάρχει μία πολύ σκοτεινή πλευρά στα σωθικά του Χόλιγουντ. Με καίει μέσα μου το γεγονός ότι τα θύματα δεν μπορούν να μιλήσουν. Οι αθώοι, αν το κάνουν, θα συντριβούν από τους ανθρώπους που έχουν τη δύναμη. Και κάπως έτσι οι ζωές τους καταστρέφονται...”
O Γουντ ήταν τυχερός, έχοντας ως φύλακα άγγελο του τη μητέρα του που τον προστάτευε απαγορεύοντας του να κοινωνικοποιηθεί περισσότερο από το αναγκαίο. “Δεν πήγα ποτέ στα πάρτι, δεν πλησίασα ποτέ σε όλα όσα συνέβαιναν. Ήταν όμως εκεί, μπροστά στα μάτια μου” πρόσθεσε ο Ελάιζα Γουντ.
Αναφερόμενος στο σκάνδαλο παιδεραστίας του παρουσιαστή παιδικών προγραμμάτων Tζίμι Σάβιλ που συγκλόνισε το BBC, o 35χρονος πρωταγωνιστής είπε ότι δεν είχε σχέση μαζί του, μεγάλωσε όμως με αυτόν και τόνισε ότι το κύκλωμα της παιδεραστίας στους κόλπους της 7ης τέχνης είναι ισχυρό και δραστήριο, ακόμη και σήμερα.
bbc paedo cover up
Ο Γουντ μίλησε για τις φωνές των παιδιών που καλύπτονται από τις ισχυρές δημόσιες δηλώσεις αθωότητας των παραγόντων του κινηματογράφου και υπενθυμίζει όλα όσα είπε με θάρρος το ντοκιμαντέρ An Open Secret της Αmy Berg που μιλάει για το lobby Των παιδόφιλων που επωάζει και τρέφεται από τα φρέσκα παιδικά όνειρα στο Χόλιγουντ.
“Tο An Open Secret δεν έχει καν ξύσει την επιφάνεια του τί πραγματικά γίνεται” είπε ο Ελάιζα Γουντ για το ντοκιμαντέρ που δεν προβλήθηκε σχεδόν πουθενά γιατί το κύκλωμα δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτρέψει κάτι τέτοιο






Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: