Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Γλυκιά και… ισορροπημένη απώλεια!



Το καλοκαίρι απέχει μία... ανάσα και ήρθε η ώρα να βάλεις το ωραίο σου μαγιό και να κατακτήσεις τις παραλίες!
Και, είναι αλήθεια, όλες μας προσέχουμε λίίίγο περισσότερο και προσπαθούμε να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα ευεξίας, διατροφής ή δίαιτας, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Και ο πονοκέφαλος όλων μας; Οι γλυκοί πειρασμοί που όλο το χειμώνα μάς κράτησαν συντροφιά. Πώς θα περνούν οι μέρες του καλοκαιριού χωρίς ένα λαχταριστό παγωτό ή έστω χωρίς δυο σοκολατάκια; Και είναι λογικό, καθώς κανείς δεν θέλει να στερείται!


Ωστόσο, πριν μπεις στο «δράμα» της στέρησης της πιο γλυκιάς απόλαυσης, δες το... αλλιώς για να μπεις στο μαγιό σου! Γιατί σε αυτή την προσπάθεια έχεις για σύμμαχο τα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ!


Μια σειρά από «έξυπνα» γλυκίσματα, που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους, θα σου κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι και θα φροντίζουν να σε γλυκαίνουν χωρίς να σε... παχαίνουν! Ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα και, το κυριότερο: Δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia, έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά! Έτσι, μπορούν να καταναλωθούν στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.


Τι είναι ο Γλυκαιμικός Δείκτης (ΓΔ); Πρόκειται για έναν όρο που μπήκε στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και κερδίζει διαρκώς έδαφος, αφού μας βοηθά να κατατάσσουμε τις τροφές ανάλογα με την επίδραση που έχουν στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μας. Μια διατροφή με χαμηλό ΓΔ δίνει παρατεταμένο αίσθημα κορεσμού και περιορίζει το αίσθημα της πείνας. Επίσης, βοηθάει να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια στη διατροφή μας, αφού μπορούμε να καταναλώσουμε γλυκά χωρίς να νιώθουμε το αίσθημα της στέρησης.


Να, λοιπόν, τι περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, η σειρά Sweet&Balance, o σύμμαχός σου στην πιο γλυκιά προσπάθεια για απώλεια βάρους:


-Δροσιστικό Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι και φράουλα
-Καταπληκτικά Μιλφέιγ, Τζηζκέικ και Κρέμα Καραμελέ
-Λαχταριστό Παγωτό με γεύση βανίλια ή σοκολάτα και σιρόπι σοκολάτα
-Τούρτα Cookies & Cream με κομμάτια από μπισκότο και απαλή κρέμα καθώς και
-Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια για σπιτικές δημιουργίες.


Εμείς ήδη έχουμε γεμίσει τα συρτάρια του γραφείου μας με τις υπέροχες bitter, γάλακτος, αμυγδάλου και γεμιστές σοκολάτες Sweet & Balance για τις... δύσκολες ώρες, ενώ πίνουμε τον καφέ μας μόνο με το γλυκαντικό Sweet & Balance με εκχύλισμα του φυτού stevia για γλυκιά απόλαυση παντού!


Για περισσότερα προϊόντα, ιδέες και συνταγές μπείτε στο www.sweetandbalance.gr!





Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: