Υλικά
Φέτες ψωμί (προτείνουμε 2 ανά άτομο)
3-4 μέτριες ώριμες ντομάτες
Βασιλικός
Πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
Ρίγανη
Αλάτι
Εκτέλεση
Ξεπλένετε τις ντομάτες και στη συνέχεια της κόβετε σε κυβάκια και τις τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Κόψτε λίγο βασιλικό με τα χέρια σας και ρίξτε τον στο μπόλ.
Προσθέστε λίγο πιπέρι, μια λιωμένη σκελίδα σκόρδο, ρίγανη και μια πρέζα αλάτι στο μείγμα.
Ανακατέψτε καλά και στη συνέχεια αφαιρέστε το σκόρδο.
Εν τω μεταξύ ετοιμάστε το ψωμί.
Το χτεσινό ψωμί είναι πάντα καλύτερο, αλλα αν είναι φρέσκο, τότε ψήστε το για λίγα λεπτά για να στεγνώσει. Κόψτε το ψωμί, ψήστε το στην τοστιέρα και τρίψτε λίγο φρέσκο σκόρδο πάνω σε κάθε φέτα.
Μοιράστε το μείγμα ντομάτας στις φέτες του ψωμιού και περιχύστε κάθε φέτα με λίγο ελαιόλαδο.
0 σχόλια: