Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Οι 5 πιο συχνές γυναικείες φαντασιώσεις



Σε αυτή τη ζωή δεν έχει μόνο ο άντρας φαντασιώσεις. Ισότητα και στο σεξ. Μπορεί να μην τις ομολογείς τις κρυφές τις σκέψεις αλλά υπάρχουν και σε απασχολούν.

Σεξουαλικές φαντασιώσεις ονομάζουμε προσωπικές εικόνες και σενάρια ερωτικού περιεχομένου που δημιουργεί το άτομο στη φαντασία του στοχεύοντας τη μέγιστη ηδονή. Μέσα απ' αυτές αφήνεται να προσπεράσει τα όρια του πραγματικού και βιώνει το περιεχόμενο μιας ερωτικής σκηνής που το ίδιο δημιουργεί και προσαρμόζει με βάση τα δικά του γούστα.

Θέλω να ξέρεις οι κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip και οι σύμβουλοι γάμου φαντασιώσεις. Κάνουν καλό στο γάμο και διώχνουν τη ρουτίνα από το κρεβάτι. Από τα να σπαταλήσεις χρόνο για να σκεφτείς το ψέμα που θα πλασάρεις για να αποφύγεις την ερωτική πράξη καλύτερα να καταναλώσεις φαιά ουσία για να πλάσεις ένα ξεσηκωτικό σενάριο.

Για τη λίμπιντό σου ρε γαμώτο που έλεγε και η Βούλα Πατουλίδου σε ένα παράλληλο πιο ερωτικό σύμπαν. Να βάλεις τον εαυτό σου να παίξει ένα ρόλο. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

Σύμφωνα με τις έρευνες οι γυναίκες βρίθουν φαντασίας για αυτό και δηλώνουν πως πολύ συχνά παίζουν αυτό το παιχνίδι. Το top 5 των γυναικείων φαντασιώσεων είναι το εξής:

Σεξ με άλλη γυναίκα
Δεν είναι λίγες οι φορές που μία γυναίκα παραδέχεται πως θα πήγαινε με κάποια άλλη. Φυσικά και η δήλωση γίνεται για να εξυμνήσουμε την ομορφιά κάποιας άλλης γυναίκας αλλά στην ουσία υποδηλώνει μία βαθιά ανάγκη για κάτι εναλλακτικό στο κρεβάτι. Η φαντασίωση αυτή δε σε κάνει λεσβία αλλά λάτρη της ομορφιάς. Άσε που με αυτό τον τρόπο θα ξεσηκώσεις και τον άντρα της παρέας.

Σεξ με δύο άντρες
Απόλαυση στο τετράγωνο. Αν με τον ένα είναι καλό με τους δύο είναι ''επάνω σε χαλιά σε μαγικά χαλιά''. Διπλασιάζεις την επιθυμία και η αίσθηση πως είσαι ικανή να ικανοποιήσεις σεξουαλικά δύο παρτενέρ ταυτόχρονα σε φουλ στην αυτοπεποίθηση.

Σεξ σε δημόσιο χώρο
Το γεγονός ότι παραβιάζεις τα κοινωνικά και ηθικά ταμπού σε κάνει να αισθάνεσαι άγρια και προκλητική. Είσαι έτοιμη για όλα και δεν μπορεί να σε κρατήσει τίποτα. Τα πιο συχνά μέρη είναι το γραφείο, το αεροπλάνο, το ταξί ή ακόμα και το σινεμά. Η αίσθηση πως κάποιος μπορεί να σας πιάσει στα πράσα σε τρελαίνει και διπλασιάζει το πάθος.

Σεξ με ρόλο
Δασκάλα που θα του μάθει τα κόλπα του έρωτα. Πυροσβέστης που θα του σβήσει το πάθος. Αστυνομικός που θα τον συλλάβει για να τον τιμωρήσει. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Θέλεις να είσαι μία άλλη. Να βγεις από το καθημερινό και να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία που θα εμπεριέχει το στοιχείο της υποταγής.

Σεξ με άγνωστο
Μια φαντασίωση που σπάνια πραγματοποιούν οι γυναίκες. Το να κάνεις σεξ με έναν τελείως άγνωστο άνδρα μπορεί να σου φαίνεται απλό αλλά δεν είναι καθόλου. Σκέψου πόσο δύσκολα ενδίδεις στο one night stand. Με έναν άγνωστο δεν έχεις τίποτα να σε απασχολεί. Ούτε τα περιττά κιλάκια, ούτε η κυτταρίτιδα. Έχεις ένα σκοπό. Να περάσεις καλά και να πετύχεις έναν από τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σου.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: