Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Κόκκινο – μαύρο ο συνδυασμός που… τρελαίνει


Αλλάζουμε διάθεση αλλά και γκαρνταρόμπα. Και για όσες φίλες δεν είναι φαν των χρωμάτων, των φλοράλ και γενικά όλων των… χαρούμενων συνδυασμών, οι celebrities δίνουν τη λύση.
Ο χρωματικός συνδυασμός που φοριέται παντού – και είναι ομολογουμένως υπέροχος – είναι αυτός με κόκκινο και μαύρο. 

Ξεχάστε λοιπόν, το ροζ και το ροδακινί και πάρτε ιδέες από τα ντυσίματα της Selena Gomez, της Irina Shayk, της Olivia Wilde, της Devon Windsor… 

Αν σας αρέσει να φοράτε κόκκινα ρούχα, ετοιμαστείτε να γίνεται το κέντρο της προσοχής, καθώς το κόκκινο είναι το χρώμα που δίνει αυτοπεποίθηση στους ανθρώπους. Ο συνδυασμός μαύρου και κόκκινου είναι πραγματικά κλασικός και εντυπωσιακός.


Τι συμβολίζουν τα δύο αυτά κυρίαρχα χρώματα; Το κόκκινο το επιλέγουμε κυρίως σε λεπτομέρειες για καθημερινές εμφανίσεις ή σε μεγαλύτερη έκταση για τις επίσημες εξόδους. 

Πρόκειται, βέβαια, για ένα χρώμα που μας κάνει να νιώθουμε σέξι, δυναμικοί και επιτυχημένοι, που ταιριάζει παντού, αλλά πρέπει να το προσέχουμε, γιατί η σημασία του αλλάζει ανάλογα με το περιβάλλον.

 Tο μαύρο από την άλλη, εκφράζει, εκτός από το πένθος, τη σοβαρότητα και την επισημότητα. Είναι η χρωματική λύση σε κάθε «δύσκολη» περίσταση. Μπορεί, όμως, αν υπερβάλουμε, να φανούμε βαρετοί.














ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: