Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Video: σε hot σκηνές στη νέα της ταινία η Adele Exarchopoulos



Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας Eperdument, στην οποία πρωταγωνιστεί η ελληνικής καταγωγής, Αντέλ Εξαρχόπουλος, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαρτίου. Ήδη οι κριτικοί μιλούν για μία πολύ "δυνατή" ταινία, ενώ αίσθηση προκαλούν και οι ερωτικές σκηνές της.


Η 23χρονη ηθοποιός υποδύεται μία νεαρή κοπέλα σε αναμορφωτήριο, η οποία ερωτεύεται τον σύμβουλό της, ξεκινώντας έναν παράνομο δεσμό, καθώς ο νέος της σύντροφος είναι παντρεμένος. Απέναντί της, στον ρόλο του δημόσιου λειτουργού με τον οποίο θα ξεκινήσει τη θυελλώδη αυτή σχέση, θα είναι ο Guillaume Gallienne.

Οι δύο πρωταγωνιστές συνεργάζονται για πρώτη φορά στο Eperdument, το οποίο αποτελεί μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του Defense D'aimer, ενός μυθιστορήματος εμπνευσμένου από τη ζωή του συγγραφέα του, Florent Goncalves. Οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για μία δραματική ταινία η οποία αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Στις σκηνές του νέου, εκτενέστερου trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, ντυμένο με υποβλητική μουσική, εκτός από μερικές στιγμές ευδιάκριτης υποκριτικής ευφυΐας, ξεχωρίζουν οι ερωτικές σκηνές μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, οι οποίοι δεν αποκλείεται να κερδίσουν υποψηφιότητες για τα βραβεία Σεζάρ, σύμφωνα με τους κριτικούς.

Δείτε το trailer του Eperdument:



H Adele Exarchopoulos θεωρείται μεγάλο ταλέντο στη Γαλλία, έχοντας ήδη κερδίσει πολλά βραβεία, ανάμεσά τους ο Χρυσός Φοίνικας των Καννών για την ταινία "La vie d'Adele", το 2013 - την πρώτη φορά στην ιστορία που το βραβείο δόθηκε εκτός από τον σκηνοθέτη, σε ηθοποιούς της ταινίας που διακρίθηκε.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: