Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε μια εικόνα να σου πω τι φανερώνει για σένα!


Τα μάτια λένε πως είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Μπορούν να φανερώσουν πολλά για την προσωπικότητά ενός ανθρώπου! Γι΄αυτό κάνε το παρακάτω test.

Ρίξε μια ματιά στην εικόνα και διάλεξε ένα μάτι.
.

Μην το σκέφτεσαι και πολύ, διάλεξε όποιο σου κάνει πιο πολύ εντύπωση. 
Για να δούμε τι φανερώνει για το χαρακτήρα σου η επιλογή που έκανες.
Eπιλογή 1#
Είσαι εξωστρεφής και διαθέτεις ένα καλοσυνάτο πνεύμα. Είσαι ανοιχτή στις προκλήσεις και σου αρέσει να ρισκάρεις. Προτιμάς να πληγωθείς, δοκιμάζοντας κάτι καινούριο παρά να μείνεις κλεισμένη στο καβούκι σου. Δέχεσαι ότι σου ορίσει η μοίρα σου είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. Το να βοηθάς τους άλλους είναι για σένα προτεραιότητα ζωής.
Επιλογή 2#
Θέλεις πάντα να κάνεις ότι είναι σωστό. Ακολουθείς πιστά τους κανόνες και δεν ξεφεύγεις ποτέ. Είσαι ακτιβίστρια και πιστεύεις πως έχει ένα καθήκον σε αυτόν τον κόσμο.
Επιλογή 3#
Είσαι αυτή που μπλέκεται συνέχεια σε περίεργες καταστάσεις. Το παρελθόν σου εξακολουθεί να επηρεάζει το παρόν σου. Προσπαθείς να βρεις την ηρεμία σου αλλά μάταια. Όλο και κάτι γίνεται και σε ταράζει. 
Ωστόσο όμως ότι και αν σου συμβεί βρίσκεις πάντα τον τρόπο να ορθοποδήσεις και να υιοθετήσεις μια θετική οπτική. Είσαι το φως σε αυτόν τον κόσμο!
Επιλογή 4#
Είσαι φιλόσοφος. Ψάχνεις να βρεις ποιο είναι το νόημα της ζωής αλλά και γενικότερα σε ενδιαφέρει να ψάχνεις τα πράγματα βαθύτερα. Νιώθεις αυτοπεποίθηση και μπορείς να τα καταφέρεις σε οτιδήποτε βάλεις στόχο. Αλλά ακόμα και αν κάπου δεν τα καταφέρεις, δεν το βάζεις κάτω.
Επιλογή 5#
Είσαι μυστηριώδης! Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τον εαυτό σου, γι΄αυτό και φαίνεσαι αινιγματική στους γύρω σου. Είσαι κάτι σαν γρίφος. Δεν μιλάς χωρίς να υπάρχει λόγος. Είσαι άνθρωπος που κάνει πράξη ότι πει.
Επιλογή 6#
Είσαι ένα υπερευαίσθητο και βαθιά σκεπτόμενο άτομο. Παρατηρείς τα πάντα. Δεν σου ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια. Δεν ξεχνάς τίποτα, ακόμα και αν είναι κάτι μικρό και αδιάφορο. Είσαι "εύθραυστη" αλλά δεν το δείχνεις ποτέ. Έχεις προαίσθημα  το οποίο και σε προειδοποιεί πάντα, όταν έρχεται μια δύσκολη κατάσταση.
Επιλογή 7#
Είσαι ενεργητική, έχεις πάθος και ηγετικές ικανότητες. Εκφράζεις την γνώμη σου ακόμα και αν δεν σου ζητηθεί. Είσαι επιβλητική και σε ιντριγκάρει να βάζεις υψηλούς στόχους και να προσπαθείς να τους πετύχεις.
Επιλογή 8#
Είσαι θεότρελη! Έχεις περίεργα ενδιαφέροντα και πιστεύω. Πιθανότατα όταν ήσουν μικρή όλοι να σε θεωρούσαν weirdo! Και αυτό είναι που σε κάνει και ξεχωριστή. Διακωμωδείς κάθε αρνητική κατάσταση και είσαι πηγή θετικής ενέργειας.
Επιλογή 9#
Έχεις αναπτυγμένο ένστικτο. Καταλαβαίνεις τις προθέσεις κάποιου από την πρώτη ματιά. Έχεις αναπτυγμένη νοημοσύνη και κανείς δεν μπορεί να σε ξεγελάσει εύκολα. Κανείς δεν μπορεί να σε χειραγωγήσει. Αντίθετα αν θέλεις εσύ μπορείς να παίξεις αυτόν τον ρόλο πετυχημένα. 

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: