Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την οδική βοήθεια σήμερα!



Όλοι είμαστε οδηγοί, εκδρομείς, εραστές του αυτοκινήτου. Σαν μικρή υπενθύμιση για την αναγκαιότητα της φροντίδας στο δρόμο σας παραθέτουμε όσα πρέπει να ξέρετε για την υπηρεσία της οδικής βοήθειας που αν προνοήσεις κάνει και τις πιο δύσκολες στιγμές στην άσφαλτο εύκολες στην αντιμετώπιση τους.

Τα ευκόλως εννοούμενα υπενθυμίζονται
Κάθε εταιρεία διαθέτει το δικό της τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, με τον οποίο οι συνδρομητές /ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν σε περιπτώσεις ανάγκης.
Όταν κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του αυτοκινήτου μας σε κάποιο συνεργείο εννοείται ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης αναφέρουμε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, καθώς και το ονοματεπώνυμο του ασφαλισμένου.
Επιπλέον ενημερώνουμε για την τοποθεσία αλλά και για το συμβάν (εάν πρόκειται για βλάβη ή ατύχημα) αλλά και αριθμό επιβαινόντων στο αυτοκίνητο. Γιατί; Εάν βρίσκεστε αρκετά μακριά από τον τόπο διαμονής σας, πρέπει να ρυθμιστεί η μεταφορά των υπολοίπων επιβατών.
Η κάλυψη της οδικής βοήθειας δεν περιορίζεται εντός της Ελλάδας. Ωστόσο καλό θα είναι να έχετε ενημερώσει από πριν την οδική σας βοήθεια από πριν.
Όλα αυτά όμως μπορεί να είναι περιττά.
Επισκεπτόμενοι ένα πρατήριο BP που παρέχει οδική βοήθεια και μάλιστα μόλις με 9,90€ η έκπληξη είναι μόνο ευχάριστη, η οδική βοήθεια μόνο ένα άγχος παρελθοντικό. Βάζοντας καύσιμα 40€ για τα ΙΧ ή 20€ για τις μοτοσικλέτες και με μόλις 9,90€, μπορεί ο καταναλωτής να αποκτήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα οδικής βοήθειας για έναν ολόκληρο χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη με την εγγύηση της Interamerican!
Καθώς οι συνήθεις βλάβες και διάφορα απρόοπτα γεγονότα είναι πιθανόν να ακινητοποιήσουν το όχημα μας, η οδική βοήθεια μας γλυτώνει από πολύ κόπο αλλά και χρήμα γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να αμελούμε να την έχουμε. Όσοι δεν έχετε μπει ακόμα, ρίξτε μια ματιά στο bp.gr γιατί οι έξυπνοι οδηγοί είναι και έξυπνοι καταναλωτές.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: