Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο πιλότος του Game Of Thrones ήταν ό,τι χειρότερο έχεις δει ποτέ




“Είστε αντιμέτωποι με μια καταστροφή!” Με αυτά τα λόγια ο σεναριογράφος του Χόλιγουντ Craig Mazin προειδοποίησε τους δημιουργούς του Game Of Thrones, David Benioff και D. B. Weiss για αυτό που αν τελικά έβγαινε στον αέρα θα ήταν όχι μια από
τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της τελευταίας πενταετίας αλλά μια επική αποτυχία που θα μας στερούσε την Καλίσι, τους Ντοθράκι, τον απέθαντο Σνόου και όλους τους ήρωες που ελπίζεις να βγουν ζωντανοί στο Παιχνίδι του Θρόνου.

Μιλώντας στο podcast του Scriptnotes ο Μazin θυμήθηκε την περίοδο που οι φίλοι του τον παρακάλεσαν να δει σε μια ιδιωτική προβολή τον πιλότο του σίριαλ που βασίζεται στο λογοτεχνικό σύμπαν του Τζ. Ρ. Ρ. Μάρτιν.
“Καθώς τον έβλεπα να παρακολουθεί τον πρώτο πιλότο μας υπέφερα. Μόλις έπεσαν οι τίτλοι του τέλους γύρισε και μας είπε: Φίλοι μου, έχετε ένα τεράστιο πρόβλημα μπροστά σας” θυμάται ο Weiss. "Άρχισα να κρατάω σημειώσεις” πρόσθεσε ο Benioff. "Θυμάμαι έγραψα με κεφαλαία γράμματα τις λεξεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ”. O Mazin δεν μπορούσε να τους καθοδηγήσει με λεπτομέρειες. Το μόνο που τους ζήτησε ήταν να αλλάξουν. Τα πάντα.
Σχεδόν το 90% της πρώτης παραγωγής πετάχτηκε στα σκουπίδια, άλλαξε το cast, άλλαξε ο σκηνοθέτης, άλλαξαν όλα όσα όριζαν το Westeros και το Game Of Thrones έγινε αυτό που ξέρουμε.
“Όταν τελείωσε η προβολή του πρώτου επεισοδίου γύρισα και τους είπα ότι αυτό που μόλις είδα δεν είναι απλά ένα κατόρθωμα. Είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση διάσωσης που έγινε ποτέ στο Χόλιγουντ. Έκαναν τα περιττώματα, διαμάντι” θυμάται ο Mazin.
“Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ!” πρόσθεσε. Μα το Game Of Thrones δεν συμβαίνει συχνά. 

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: