Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Lamar Odom: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το κώμα



Οκτώβριος 2015: Ο Lamar Odom βρίσκεται αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Νεβάδα και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση επικαιρότητας στα tabloids
.

O πρώην σταρ του ΝΒΑ μεταφέρεται εσπευσμένα σε κωματώδη κατάσταση σε εξειδικευμένη μονάδα αποκατάστασης του Los Angeles για να αναρρώσει, και για τους επόμενους τρεις μήνες τα διεθνή Μέσα ασχολούνται με την κατάσταση της υγείας του.
Ο Lamar Odom τελικά συνήλθε και βγήκε από το κώμα ανακάμπτοντας, αλλά κανένα στιγμιότυπο δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα, προκαλώντας απορία για την πορεία της υγείας του.
Οι φωτογραφίες του Lamar Odom με την Khloe Kardashian, που δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της Daily Mail, αποκτούν ενδιαφέρον, αφού είναι τα πρώτα στιγμιότυπα που δείχνουν τον πρώην παίκτη του NBA να στέκεται υγιής και πάλι στα πόδια του.
Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ, οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε jet στη Νέα Υόρκη με πιο πιθανό τους προορισμό το fashion show του Kanye West για τη τρίτη σεζόν του διάσημου brand του, Yeezy.


Οι φωτογραφίες του αυτή τη στιγμή κάνουν το γύρο του κόσμου, παρουσιάζοντας μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο στα διεθνή Μέσα, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
..odom
odom
odom2
odom3


odom2odom2
odom3

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: