Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Δεν πρόλαβες το κομμωτήριο; Κάνε makeover στην κλασσική αλογοουρά σου



Ζούμε σε μια εποχή που δεν έχουμε χρόνο γιατί όλα κυλάνε τόσο γρήγορα οπότε δεν σου μένει χρόνος να κάνεις τα περίτεχνα χτενίσματα όπως έκαναν στη δεκαετία του '40.
Οι πιο εύκολες λύσεις είναι ο κότσος και η αλογοουρά αλλά πόσο συχνά να τα κάνεις; Τα βαριέσαι κάποια στιγμή. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για την αλογοουρά και πως μπορείς να της κάνεις μίνι makeover για να έχεις την ψευδαίσθηση ότι αλλάζεις χτένισμα.
.
Το πιο απλό είναι να στολίσεις την αλογοουρά με αξεσουάρ. Ένα φιογκάκι είναι πάντα χαριτωμένο αλλά πρέπει να ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη περίσταση για κάτι τέτοιο, για παράδειγμα στο γραφείο είναι καλύτερα να το αποφύγεις.
Η πιο boho εκδοχή της κοτσίδας είναι με πλάγια πλεξίδα και όγκο. Το μυστικό είναι να κάνεις το χτένισμα αρκετά χαλαρό ώστε να δείχνει σέξι!
Κάνε τα μαλλιά σου μπούκλες, γύρισε τα πλαϊνά προς τα μέσα και πιάσ'τα σε μια χαμηλή κοτσίδα αν είσαι πιο ρομαντικός τύπος.
Κάνε χαλαρή κοτσίδα με όγκο. Δεν έχει σημασία αν την κάνεις χαμηλή, στη μέση ή ψηλά, αρκεί να έχεις δώσει όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Είναι ένα χτένισμα που γίνεται μέσα σε 5'.
Είτε πας στο γυμναστήριο είτε στο γραφείο, αυτό το χτένισμα με τις δύο πλεξίδες είναι τέλειο και πανεύκολο αν ξέρεις να κάνεις γαλλική στον εαυτό σου.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ



SHARE THIS

0 σχόλια: