Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Τελικά ο Πίτερ Τζάκσον ψήνεται να κάνει ένα επεισόδιο «Doctor Who»...



Ο Πίτερ Τζάκσον παίζει με την υπομονή μας κι αντί να σκηνοθετήσει «Doctor Who», ποστάρει ένα απίθανο video στο facebook!

Η σχέση αγάπης και... αγάπης του Πίτερ Τζάκσον με το «Doctor Who» κρατάει χρόνια. Η ιστορία ξεκίνησε το 2012, όταν ο προηγούμενος, 11ος Doctor, ο Ματ Σμιθ, δήλωσε πως θα ήταν πολύ καλή ιδέα ο βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Hobbit» και ορκισμένος θαυμαστής της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς να υπογράψει ένα επεισόδιο. Κι ο Πίτερ Τζάκσον συμφώνησε. Προθυμοποιήθηκε, μάλιστα, να μην πληρωθεί με τη μεγάλη του αμοιβή, αλλά ν' αρκεστεί στο να πάρει σπίτι του ένα Χρυσό Ντάλεκ από το σετ της σειράς.
Ο καιρός πέρασε, τον Ματ Σμιθ διαδέχτηκε ο 12ος Doctor Who, ο Πίτερ Καπάλντι και το σχέδιο της συμμετοχής του Πίτερ Τζάκσον στη σειρά σκεπάστηκε με σιωπή. Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, που ο Στίβεν Μόφατ δήλωσε σε συνέντευξή του στο βρετανικό Metro Magazine, «ο Πίτερ Τζάκσον είναι αληθινός φαν του "Doctor Who", εγώ θα ήθελα πολύ να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο, εκείνος το έχει αναφέρει επίσης, αλλά μετά του στέλνουμε email και δεν απαντά.» Μια που το είπε, μια που ο Πίτερ Τζάκσον έστησε την κάμερα για μια γλυκιά εκδίκηση. Δείτε παρακάτω το video που πόσταρε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook. Κάθετε ήσχυα με την κόρη του στο σαλόνι του, γυαλίζει τα Οσκαρ του και δέχεται επίσκεψη από έναν παράξενο άνδρα (Who?), που του φέρνει ένα γράμμα από τον Μόφατ, μια και δε λαμβάνει απάντηση στα emails του. Η επίσκεψη θυμίζει στον Τζάκσον ότι είναι η ώρα που παίζει «Doctor Who» στην τηλεόραση - πράγμα τέλειο, γιατί στο άλλο κανάλι παίζει... «Walking Dead»! Εξαιρετικά διασκεδαστικό, συμφωνούμε, αλλά τόσος κόπος για το τίποτα; Μήπως απλώς τ' αγόρια θέλουν κάτι να μας πουν;




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: