Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ξεχάστε τον Chris Hemsworth όπως τον ξέρατε: Ο σέξι star έχει.... μεταλλαχθεί


Είναι ένα από τα πιο σέξι αρσενικά του Hollywood, και δικαίως, καθότι και κορμί διαθέτει και πρόσωπο και είναι τρυφερός μπαμπάς και σύζυγος, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο όταν είσαι διάσημος και ωραίος.


Κι όμως, φαίνεται ότι ο Chris Hemsworth, βαρέθηκε να είναι ο μπρατσαράς super ήρωας που δέρνει και τελικά κερδίζει το κορίτσι, και είπε να το ψάξει αλλιώς το θέμα της υποκριτικής. Και τι κάνουν συνήθως τα sex symbols όταν συνειδητοποιούν ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουν την πρώτη τους υποψηφιότητα για Oscar; Μα φυσικά μεταλλάσσονται!

2EB5073E00000578 3329701 Skin and bones Just tried a new diet training program called Los m 2 1448235966219 647fb


Ο Chris λοιπόν, αποφάσισε να αφήσει πίσω του το... σέξι του παρελθόν και να ασχοληθεί πολύ πιο σοβαρά με το επάγγελμά του πρωταγωνιστώντας στην ταινία «In the Heart of the Sea». Μόνο που για τις ανάγκες της, έχασε κιλά, άφησε μαλλιά και μούσια, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να μην αναγνωρίζεται!

Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία στο Instagram με τη νέα του εμφάνιση, σοκάροντας το κοινό, και συμβουλεύοντας τους θαυμαστές τους να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά του, καθώς η διατροφή που ακολούθησε η οποία ονομάζεται Lost Αt Sea και δικαίως, είναι ιδιαιτέρως σκληρή και απαιτητική.

Όλα αυτά βέβαια, έγιναν πριν περίπου 2 χρόνια, μιας και οι πρόσφατες φωτογραφίες του Chris τον δείχνουν όπως ακριβώςν τον... αγαπήσαμε!




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: