Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Τρώτε σε εστιατόριο; - Ψηφίστε το πιάτο που σας αρέσει



Για μια εβδομάδα, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του 5ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL μας καλεί στη δράση «Ψηφίστε το πιάτο που σας άρεσε».

Το κοινό, μπορεί να επισκέπτεται τα εστιατόρια της πόλης που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση (39 στον αριθμό) και όσοι θέλουν να δοκιμάζουν ένα πιάτο από το μενού τους, το οποίο προτείνεται ως αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης κουζίνας της Θεσσαλονίκης και έπειτα να το βαθμολογούν και καταθέτουν την επιλογή τους στο http://foodfestival.thessaloniki.gr/favorite_dish.

Στη φετινή διοργάνωση, μαζί με τους ταλαντούχους σεφ της πόλης, αναζητούνται  ενδιαφέρουσες γεύσεις της σύγχρονης τοπικής γαστρονομίας, ενώ θα διερευνηθεί και η εξέλιξη της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας στην πορεία των χρόνων.
Ορισμένα από τα πιάτα που προτείνουν τα εστιατόρια θα προετοιμαστούν στο πλαίσιο δράσης που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο ΑΓΟΡΑ- ERGON (Π. Μελά 42) στις 7 Δεκεμβρίου στις 19:00. 
Την ίδια ημέρα η ομάδα των Food Sherlocks θα παρουσιάσει την εφαρμογή για smartphones με τα σημεία διατροφής ειδικών ομάδων πολιτών και τουριστών και ο Σύλλογος «Δράση για την Κοιλιοκάκη» το χάρτη των σημείων πώλησης προϊόντων και εστιατορίων με τρόφιμα χωρίς γλουτένη.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει μέσα στο 2016 στην έκδοση του δεύτερου κατά σειρά γαστρονομικού οδηγού της πόλης, που θα περιλαμβάνει όλες τις συνταγές των εστιατορίων που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: