Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τι φοράμε σε έναν χειμωνιάτικο γάμο -6 σικάτες και στιλάτες επιλογές



Η επιλογή ρούχων για έναν γάμο είναι μια δύσκολη υπόθεση για κάθε καλεσμένη. Οπου και όποια εποχή και να γίνεται σίγουρα θα βάλετε τα καλά σας, για να τιμήσετε και εσάς και το ζευγάρι, που σας κάλεσε.

Βασικός κανόνας, όπως είναι γνωστό, είναι να μην βάλετε κάτι λευκό (δεν είστε η νύφη), κάτι πολύ προκλητικό (δεν πάτε στα μπουζούκια) ή κάτι που θα σας δυσκολέψει να κινείστε (να είστε άνετη να χορέψετε στην δεξίωση).
Οπότε, το ερώτημα είναι τι φοράμε σε έναν γάμο και πιο συγκεκριμένα τι φοράμε σε έναν χειμωνιάτικο γάμο.
Κεντητό φόρεμα
Μπείτε στο πνεύμα της περίστασης με ένα ένα κεντητό φόρεμα. Κάποιο που να βρίσκεται ακριβώς πάνω ή κάτω από τα γόνατα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ανεξαρτήτως τι χρώμα είναι, προτιμήστε σκούρες αποχρώσεις στο μακιγιάζ.
Μακριά μανίκια
Μην μείνετε στην κλασική ιδέα πως τα φορέματα για γάμο είναι κοντομάνικα ή αμάνικα. Κάποιο με μακρύ μανίκι θα σας κάνει αμέσως να ξεχωρίσετε.
Το μικρό μαύρο φόρεμα
Η βασική επιλογή που σας βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση. Αποφύγετε, όμως, ένα φόρεμα που είναι πολύ κοντό ή στενό, που δείχνει προκλητικό. Επενδύστε σε ένα όμορφο ζευγάρι δετά πέδιλα και αξεσουάρ.
Δαντέλα
Δεν υπάρχει κάτι πιο ξεχωριστό και επίσημο τη δαντέλα. Αν δε σας αρέσουν τα χρώματα, προτιμήστε ένα μπλε δαντελένιο φόρεμα για τον χειμωνιάτικο γάμου, που θα παραβρεθείτε.
Φούστα με πούπουλα
Είναι μόδα και δίνουν στην παρουσία σας μια παραπάνω κίνηση, η φούστα με πούπουλα είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί σε γάμο. Μην το φοβηθείτε, αν συνδυαστεί σωστά δεν θα είναι καθόλου υπερβολική.
Ολόσωμη φόρμα
Χειμώνα, καλοκαίρι η ολόσωμη φόρμα είναι πάντοτε μία λύση. Αποτελεί μια επιλογή για τις γυναίκες που δεν θέλουν να βάλουν φόρεμα και θεωρούν το παντελόνι κάτι απλό.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: