Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ο Μπεργκ ρίχνει ευθύνες στην κυβέρνηση - Το μήνυμα του Σουηδού μέσω instagram



Ο Μάρκους Μπεργκ έχει άλλη νοοτροπία. Σαν Σκανδιναβός, η κουλτούρα με την οποία μεγάλωσε απέχει έτη φωτός από τη μεσογειακή, τον παρορμητισμό.
Το αίμα του δεν βράζει αλλά μιλάει πάντα όταν τα πάθη έχουν καταλαγιάσει. Ο άσος του Παναθηναϊκού με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια μέρα μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έφερε άπαντες προ των ευθυνών τους.
Ο Σουηδός φορ, εμφανώς προβληματισμένος απ' όσα εκτυλίχθηκαν στο «Απόστολος  Νικολαϊδης», έστειλε το δικό του μήνυμα κυρίως προς την κυβέρνηση για την επίλυση του προβλήματος στο χώρο του ποδοσφαίρου, συνοδεύοντας μια φωτογραφία του με ένα κείμενο βγαλμένο από την ψυχή του.
«Θλιβερή μέρα η χθεσινή. Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω, αλλά θέλω να πω κάτι. 
Έχω γνώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο από τους συμπαίκτες μου και τους φίλους μου. Και εγώ έχω δει πολλά, αφού ζω και παίζω εδώ περίπου 2,5 χρόνια! Ελπίζω πως κάτι θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον, για όλους μας. 
Αγαπώ τα παιχνίδια και τα συναισθήματα που αυτά προκαλούν. Αγαπώ να πανηγυρίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας μετά από μία νίκη. Πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν στην Αθήνα μόνο και μόνο για να μας δουν να παίζουμε και να βιώσουν την απίστευτη ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο. Ας τους αφήσουμε να συνεχίσουν να το κάνουν...
ΌΜΩΣ δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να περάσουν κάποιοι τα όρια προκαλώντας φόβο σε όλους όσοι θέλουν να πάνε στο γήπεδο και να φέρουν τα παιδιά τους. Ο φόβος να χτυπηθείς ή να τραυματιστείς σε ένα γήπεδο παρακολουθώντας ένα ματς δεν θα έπρεπε να είναι λόγος το 2015 να μείνει κάποιος στο σπίτι του! Το ποδόσφαιρο είναι για όλους και θα έπρεπε να ενώνει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος ή τι πιστεύει ο καθένας. 
Ελπίζω η κυβέρνηση και η ομοσπονδία να αναλάβουν τις ευθύνες να λύσουν τα πράγματα, γιατί έχει παραγίνει τα τελευταία χρόνια. Θα πρέπει να ξεκινήσουν από την κορυφή στους δικούς τους οργανισμούς», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπεργκ.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: