Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο Ben Affleck διεκδικεί φρεσκοχωρισμένη star και σίγουρα δε μαντεύετε ποια



Ως γνωστόν ο Ben Affleck είναι πια ένας single και σέξι άντρας, ο οποίος πλήρωσε ακριβά το τίμημα του κεράτου, μιας και η Jennifer Garner το έμαθε και φυσικά τον έδιωξε με συνοπτικές διαδικασίες.
Και αφού έκανε κάποια δωράκια στη νταντά με την οποία είχε παράνομη σχέση, την παράτησε κι αυτή και τώρα βάζει πλώρη για... άλλες καρδούλες πιο απαιτητικές.

Που λέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός ποθεί διακαώς τη Halle Berry, η οποία είναι και αυτή προσφάτως χωρισμένη. Άτομα από το περιβάλλον του λοιπόν, υποστηρίζουν ότι ο Ben είχε πρωτοερωτευτεί τη Halle 15 περίπου χρόνια πριν, όταν την είχε δει στην ταινία Swordfish το 2001. Έκτοτε, έτρεφε... αγνά αισθήματα για τη σέξι star και τώρα είπε να τα βγάλει στην επιφάνεια.

jennifer garner 435 1cefb

Mάλιστα το έχει πάρει πατριωτικά το θέμα, μιας και ψάχνει εναγωνίως ρόλο στην επόμενη ταινία της Halle, προκειμένου να συμπρωταγωνιστήσουν και να έρθουν πιο κοντά. Eντάξει όπως καταλαβαίνετε η ιστορία είναι αρκετά τραβηγμένη, αλλά υπάρχουν και αυτοί που την... πιστεύουν!

Λέτε να είναι όντως αλήθεια; Χλωμό!




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: