Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Μπόνους κατά του φόβου



Δίνουν 50 ευρώ τη μέρα στους οδηγούς λεωφορείων που πάνε στις Βρυξέλλες

Με ένα χρηματικό κίνητρο προσπαθούν στο Βέλγιο να νικήσουν το φόβο των οδηγών λεωφορείων για την τρομοκρατική απειλή που σκιάζει ακόμη τη χώρα.
Οταν το προηγούμενο Σάββατο η κυβέρνηση ανέβασε στο υψηλότερο επίπεδο-4- το συναγερμό για τις Βρυξέλλες, αποφάσισε παράλληλα να κλείσει το μετρό. Ομως και οι οδηγοί λεωφορείων αρνήθηκαν να δουλέψουν, φοβούμενοι ότι τα οχήματά τους μπορεί να γίνουν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης.
Ετσι, η De Lijn, που κάνει δρομολόγια από τα περίχωρα των Βρυξελλών προς την πρωτεύουσα του Βελγίου, αποφάσισε να δίνει μπόνους 50 ευρώ την ημέρα σε όσους οδηγούς δέχονταν να καθίσουν στο τιμόνι.
Η εταιρεία ανάγκασε να ακυρώσει αρκετά δρομολόγια εξαιτίας της άρνησης των οδηγών να εργαστούν τις προηγούμενες ημέρες, όμως- προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό- θέσπισε το συγκεκριμένο μπόνους μετά από διαπραγματεύσεις με το σωματείο των εργαζομένων.
Αυτό θα ισχύει για όσο διάστημα οι Βρυξέλλες παραμείνουν σε «κόκκινο» συναγερμό. Επιπλέον συμφωνήθηκε, όπως γράφει η Het Nieuwsblad, να υπάρχει πιο έντονη παρουσία προσωπικού ασφαλείας στα λεωφορεία που κάνουν δρομολόγια προς τη βελγική πρωτεύουσα.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: