Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η εξομολόγηση του Keanu Reeves στο Facebook ραγίζει καρδιές



Είναι από τους πιο γνωστούς σταρ του Hollywood. Αμείβεται με εκατομμύρια και είναι στην κυριολεξία περιζήτητος. Αυτό όμως δεν τον κάνει απαραίτητα ευτυχισμένο.

Γιατί ο Keanu Reeves έχει περάσει δύσκολα. Πολύ! Και αν και σπάνια μιλάει για αυτά, πριν λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση με λόγια καρδιάς στο προσωπικό του facebook -τουλάχιστον όπως ισχυρίζεται- την οποία λίγο αργότερα κατέβασε, ίσως γιατί πραγματικά αυτά που έγραψε έβγαιναν μέσα από την ψυχή του, αποκάλυπταν πολλά για τον ίδιον και αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζει. Τι έγραψε; Καθώς προλάβαμε να δούμε το post που μπορείτε να διαβάσετε και στα αγγλικά, έγραψε όλα τα άσχημα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή του και ένα μήνυμα.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ποιος είμαι αλλά δεν ξέρουν την ιστορία μου. Στην ηλικία των 3 είδα τον πατέρα μου να φεύγει. Πήγα σε 4 διαφορετικά σχολεία παλεύοντας με την δυσλεξία, κάνοντας το θέμα της εκπαίδευσής μου μεγαλύτερη πρόκληση από ότι είναι για τους περισσότερους. Τελικά σταμάτησα το σχολείο χωρίς να πάρω απολυτήριο.
Όταν ήμουν 23 χρονών, ο πιο στενός μου φίλος, ο River Phoenix πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το 1998 γνώρισα τη Jennifer Syme. Ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και το 1999 η Jennifer ήταν ήδη έγκυος στην κόρη μας. Δυστυχώς, στους 8 μήνες το παιδί μας γεννήθηκε νεκρό. Ήμασταν συντετριμμένοι από το θάνατό της και αυτό τελικά οδήγησε τη σχέση μας στη λήξη της. 18 μήνες αργότερα η Jennifer σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Από τότε απέφευγα τις σοβαρές σχέσεις και τη σκέψη να κάνω παιδιά. Η μικρή μου αδερφή διαγνώστηκε με λευχαιμία. Πλέον έχει γιατρευτεί κι εγώ δώρισα το 70% των κερδών μου από την ταινία Matrix σε νοσοκομεία που περιθάλπτουν ασθενείς με λευχαιμία. Είμαι ο μόνος από τους stars του Hollywood που δεν διαθέτει έπαυλη. Δεν έχω σωματοφύλακες και δεν φοράω ακριβά ρούχα. Και παρά το γεγονός ότι «αξίζω» 100 εκατομμύρια δολάρια εξακολουθώ να κυκλοφορώ με το μετρό και το λατρεύω! Άρα μπορούμε να πούμε πως ακόμα και αντιμετωπίζοντας τραγωδίες ένας φωτεινός άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει. Δεν έχει σημασία τι έχεις να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου. Μπορείς να το ξεπεράσεις. Η ζωή αξίζει να τη ζεις!» Συμφωνούμε απόλυτα μαζί του....







Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: