Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πως η Adele έγινε Piggy



Όχι επειδή καταναλώνει πολύ χοιρινό, ούτε επειδή την κατηγορούν για απληστία αφού δεν έδωσε την άδεια να κυκλοφορήσει το album της στις ψηφιακές πλατφόρμες, ούτε καν γιατί αυτό υποστήριξαν ο Ντέιμον Άλμπαρν αλλά και ο Φιλ Κόλινς
, δύο καλλιτέχνες τους οποίους είχε προσεγγίσει (υποστηρίζουν οι ίδιοι) η Adele για το album αλλά κάπου ξεχάστηκε στο δρόμο να τους κάνει follow up.
Η Adele είναι γουρούνα γιατί αυτό αποφάσισαν να κάνουν στη χθεσινή βραδιά των American Music Awards 2015 τα Muppets προωθώντας τη δική τους τηλεοπτική εποποιία που έχει ανανεωθεί στο δίκτυο ABC.
Στο clip η πιο ηγετική φιγούρα της showbiz των χοίρων, Miss Piggy πονάει και απευθύνει το χαιρετισμό της στον αιώνιο και ενίοτε ανομολόγητο έρωτα της ζωής της, βάτραχο και φίλο καρδιακό Κέρμιτ.
Ίσως ήταν ό,τι καλύτερο έγινε αυτό το σαββατοκύριακο στην βιομηχανία του θεάματος αν και για άλλους η καλύτερη παρωδία της Αdele που τρώει τα ρεκόρ για πρωινό ήταν αυτό το ευφυέστατο clip από το Saturday Night Live όπου αποδεικνύεται ότι το Hello μπορεί να φέρει την ειρήνη στο ανθρώπινο είδος. Bonus ο Μάθιου ΜακΚόναχι με περούκα και γούνα σαν, τι άλλο, το μάντεψες. Adele!








Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: