Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Έρχεται το reboot του Baywatch και η Alexandra Daddario θα τρέξει στην αμμουδιά




Όσοι από εμάς βιώσαμε την δεκαετία του '90, τότε δεν μπορεί παρά να έχουμε στις πιο ανεκτίμητες, στις πιο καλά φυλαγμένες αναμνήσεις μας το Baywatch.
Μια σειρά που ανάθρεψε δυο γενιές ανδρών και έκανε πολλούς από πιτσιρίκια άντρες, το Baywatch ήταν αυτό που λέμε once in a lifetime. Τι να πρωτοαναφερθεί; Ο γερο-Husselhof, τα πρώτα βήματα της Pamela, η Yasmin Bleeth, η Gina Lee Nolin;
Κι όμως αυτό που το χαρακτηρίσαμε μοναδικό θα πάψει να είναι μοναδικό. Ή καλύτερα θα έχουμε την ευκαιρία να το ζήσουμε ξανά, με άλλα πρόσωπα. Κι αυτό γιατί ο Dwayne Johnson έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα κάνει το reboot της σειράς. Σε μια εποχή που όλα γίνονται ξανά, όλα βρίσκουν μια συνέχεια ή ένα παρελθόν στον κινηματογράφο, θα ήταν κρίμα να μην γίνει κάτι και για το Baywatch.
Εκτός από τον Johnson, στην ταινία θα συμμετέχει και ο Zac Efron, αλλά το καλύτερο είναι αυτό που ανακοίνωσε πριν μια βδομάδα ο The Rock. Η Alexandra Daddario, το κορίτσι που πλέον έχει στιγματιστεί από αυτή τη σκηνή στον πρώτο κύκλο του True Detective, θα αναλάβει τον ρόλο της Summer που είχε κάνει η Nicole Eggert και είναι σίγουρο ότι πολλοί θα θέλουν να τη δουν να τρέχει πάνω κάτω στην παραλία με ένα ολόσωμο και κολλητό μαγιό. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε αυτές τις φωτογραφίες της.









Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: