Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Είναι η Caitlyn (πρώην Bruce) Jenner η Γυναίκα της Χρονιάς; Θα μας τρελάνουν




Ευτυχώς, στη Δύση, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των ισλαμιστών, ο πολιτισμός προχωράει. Και μάλιστα τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ γρήγορα, όσον αφορά τα δικαιώματα των διαφορετικών ανθρώπων και των μειονοτήτων
.Έχουν γίνει αγώνες, έχουν μιλήσει διανοούμενοι, γίνονται εκδηλώσεις, υπάρχουν νομοθετικές ρυθμίσεις, για να τελειώνει ο ρατσισμός, όχι μόνο απέναντι στους αλλόφυλους και αλλόχρωμους, αλλά και κυρίως απέναντι στους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές επιλογές.
Συμφωνώ με το σύνθημα των gay parades που λέει Είμαι Περήφανος. Και πρέπει να είναι περήφανος. Κι επειδή είμαι υπέρ της ισότητας, πιστεύω το ίδιο περήφανη πρέπει να είναι μια straight γυναίκα, το ίδιο κι ένας straight άντρας. Ο καθένας είναι αυτό που θέλει να είναι και κανένας βλαμμένος δε μπορεί να τον μειώνει σαν άνθρωπο, είτε γιατί γεννήθηκε είτε γιατί διάλεξε αυτή την πορεία. Το κριτήριο στην κάθε περίπτωση είναι το πόσο καλός είναι κάποιος με ανθρωπιστικά κριτήρια και το τι κάνει στην κοινωνία. Το τι κάνει στο κρεβάτι του είναι μόνο δική του υπόθεση. Τα άλλα είναι για τον Άνθιμο, που ζει σε μια εκκλησία που δεν έχει ούτε κλέφτες, ούτε σκάνδαλα, ούτε βιασμούς μικρών παιδιών. Και βεβαίως σε παγκόσμια πρωτοτυπία το λειτούργημα του παπά ή του καλόγερου δεν περιλαμβάνει γκέι (sic).
Όμως, ανάμεσα στην Ευρώπη και αυτά που βλέπω να συμβαίνουν στην Αμερική, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα. Το λεγόμενο politically correct θέλει να ισοπεδώσει τη διαφορετικότητα των ανθρώπων. Περιέργως παρουσιάζεται σαν προοδευτικό ένα κίνημα που είναι βαθύτατα δεξιό και σχεδόν φασιστικό. Ή απλά γελοίο. Εννοείται ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αλλάξει φύλο. Έχει δικαίωμα ένας άντρας να γίνει γυναίκα εφόσον αισθάνεται ότι αυτή είναι η πραγματική του φυσιογνωμία. Αλλά από εκεί, μέχρι να δεχθώ την Caitlyn Jenner σαν πρότυπο γυναίκας υπάρχει μεγάλος δρόμος. Το περιοδικό Glamour τη βράβευσε ως τη Γυναίκα της Χρονιάς. Δικαίωμα τους. Δικαίωμα έχω κι εγώ στην διαφωνία. Έγινε κόλαση όταν ο James Smith της αστυνόμου Moira Smith που σκοτώθηκε στους Δίδυμους Πύργους, και είχε βγει Γυναίκα της Χρονιάς το 2001, έδωσε πίσω το βραβείο.Όπως και όταν διάφοροι Αμερικάνοι της σόουμπιζ ή διανοούμενοι διαφώνησαν, όπως η Rose McGowan. Θα μπορούσα να δεχτώ εύκολα για ένα οποιοδήποτε βραβείο θα της δινόταν για την προσφορά της ας πούμε στον αγώνα των τρανσέξουαλ και των transgender.
Να εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή δεν είμαι αφελής, είμαι πεπεισμένος ότι η μεταμόρφωση του Bruce σε Caitlyn έγινε για ένα και μόνο λόγο: να πάρει μερικά εκατομμύρια δολάρια για να βάλει τις κάμερες του Big Brother μέσα στο σπίτι του, γιατί στο σπίτι των Kardashian έπαιζε ρόλο κομπάρσου. Ωραία σκέψη, αποδοτική. Μερικά εκατομμύρια ακόμα μάζεψε μετά από αυτό, με διαφημίσεις, μετά τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομα της. Ξαφνικά οι Αμερικάνοι βρήκαν μια ηρωίδα, η οποία κατακράχτηκε από μια οργάνωση τρανσέξουαλ σε εκδήλωση που ήταν κεντρική ομιλητής. Θεωρώ κατάπτυστο και το ίδιο σόου της οικογένειας Kardashian , αισθητικό ξέρασμα, όπου όλοι οι υπόλοιποι είναι straight, και που οι κόρες Kardashian μας δείχνουν τους κώλους, τα βυζιά και τα ψώνια τους. Και όλοι αυτοί είναι straight.
Το άλλο είναι ότι ο πρώην Bruce είναι transgender, πράγμα που σημαίνει ότι έχει διατηρήσει - και δικαίωμα του δηλαδή - τα γεννητικά του όργανα. Το μοναδικό, το κλασσικό όργανο που προσδιορίζει τον άντρα. Είτε gay είτε straight. Και ω του θαύματος δηλώνει στο Vanity Fair και αλλού ότι δεν έχει πάει με άντρα και δεν της αρέσουν οι άντρες, σεξουαλικά! Δηλαδή τι σόι γυναίκα είναι που δεν της αρέσουν οι άντρες!!! Τώρα ποιος δουλεύει ποιον; Εγώ είμαι οπισθοδρομικός ή η Caitlyn μας έχει πάρει στο ψιλό και μας γαζώνει στην πιο ανόητη κοινωνία του πλανήτη...;
Έχω θαυμάσει τρανσέξουαλ για τα γκατς τους, τις έχω φιλοξενήσει και σε περιοδικά και στην τηλεόραση. Αυτές έτρωγαν γιαούρτια και μπούλινγκ δυστυχώς, και κατάφεραν να ζήσουν με χιλιάδες προβλήματα. Ανάμεσα στα πολλά κακά που μου καταλογίζουν ότι έχω κάνει στην κοινωνία, είναι ότι άφησα τους γκέι να γράφουν στα περιοδικά μου!!! Άρα οδήγησα κόσμο να γίνει γκέι!!! Το έχω ακούσει, το έχουν γράψει. Πόσο κρετίνος πρέπει να 'σαι για να το πιστεύεις αυτό; Κι εμένα που μου αρέσει ο Bond, έχω πάρει τα περίστροφα και εξολοθρεύω πράκτορες, και κακούς εχθρούς; Με το bullying που έχω φάει τα τελευταία χρόνια έπρεπε να έχω σκοτώσει καμιά διακοσαριά... Αυτό το γράφω σαν τεκμήριο αθωότητας μου απέναντι στο θέμα, και μόνο. Αλλά όλα έχουν ένα όριο. Όχι το όριο της συντηρητικότητας, γιατί στο φινάλε, όπως είπα παραπάνω, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει στον εαυτό του. Και μένα δε μου πέφτει λόγος. Όριο στην κοροιδία εννοώ.
Θεωρώ αυτό το συγκεκριμένο φαινόμενο σαν ένα από τα χειρότερα δημιουργήματα της σόουμπιζ, αποκορύφωμα της αμερικάνικης υποκρισίας (απαγορεύεται να πιεις μπύρα στο δρόμο, αλλά επιτρέπεται να καπνίσεις τσιγαριλίκι στο Λευκό Οίκο) και σε καμιά περίπτωση δεν αισθάνομαι ένοχος που θεωρώ την Caitlyn ένα κατασκεύασμα των στούντιο και ενός τηλεοπτικού σταθμού για να τα οικονομήσουν. Όχι, δεν θα αναγνωρίσω ποτέ σαν Γυναίκα της Χρονιάς ούτε τις πρωταθλήτριες σε προσθετικές κώλου και βυζιών κόρες της οικογένειας Kardashian, που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας κάθε μέρα στην τηλεόραση, αλλά ούτε και τον μπαμπά-μαμά Caitlyn. Από κει και πέρα ας κάνει ό,τι γουστάρει.
Από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: