Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Glass nails: Η επόμενη τεράστια τάση στα νύχια!


Κι εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε βαρεθεί το nail art και θέλαμε τα νύχια μας κοντά, τετράγωνα και με μια βάση μόνο ήρθε ένα ολοκαίνουριο νέο trend να μας ξεμυαλίσει!

Το trend κάνει καριέρα ως Glass Nails (ή Shattered Glass Nails ή Broken Nails) και είναι ότι πιο hot συμβαίνει τώρα στην Κορέα. Πήρε τον τίτλο του από το γεγονός ότι τα νύχια μιμούνται αυτό ακριβώς το εφέ του σπασμένου γυαλιού και είναι ότι πιο ωραίο είδαμε τελευταία σε nail art! Επίσης: είναι ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα (δεν είναι όσο μακριά νομίζεις ότι είναι!). 

PAUSΕ 2: Δες παρακάτω!





Όπως σου είπα, μπορεί το trend παίζει τώρα στην Κορέα (και το πιθανότερο είναι εδώ να έρθει καναδυό χρόνια μετά, όπως συμβαίνει συνήθως!) αλλά στην Ελλάδα έχουμε την δική μας ενημερωμένη nail expert (και-eyebrows- expert-και-eyelashes-expert) που γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για κάθε beauty trend που μπορεί να παίζει σε οποιαδήποτε μακρινή γωνιά του πλανήτη. Ακόμη και στην Σεούλ! 

Να, λοιπόν, τι μας είπε η Άννα Αλμπάνη για το glass nail, το trend για το οποίο όλοι θα μιλάνε αύριο!

Από που προήλθε η έμπνευση;
"Το συγκεκριμένο nail trend το έχουν εμπνευστεί οι Κορεάτες από το γυαλί βιτρό και θέλουν να μιμηθούν αυτό ακριβώς το εφέ: τα νύχια μοιάζουν να έχουν κολλημένα πάνω τους κομματάκια τέτοιου γυαλιού".

Σε ποια νύχια ταιριάζει το glass nail trend;
"Γίνεται συνήθως πάνω από διάφανο νύχι ή διάφανο ακρυλικό. Αν είναι κοντά τα νύχια και έχουμε μακριά βάση δείχνει ωραίο αλλά δεν πρέπει να φαίνεται το λευκό του νυχιού από κάτω καυ αυτό είναι ένα από τα μυστικά για να είναι όμορφο το αποτέλεσμα". 
Είναι εύκολο να το πετύχεις μόνη σου;
"Στην πραγματικότητα το glass nail trend δεν είναι ένα εύκολο nail art, γι'αυτό και στην Κορέα έχουν κυκλοφορήσει stickers που εξασφαλίζουν αυτό το εφέ. Όμως, θα μπορούσες να το πετύχεις και με Sanitas. Να κόψεις, δηλαδή, μικρά κομμάτια αλουμινόχαρτου, να το βάψεις από πάνω με διάφανο βερνίκι, να το κολλήσεις στα νύχια και να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα!".

R u into it?
"Δεν είμαι μεγάλη fan του είδους αλλά το βρίσκω πάρα πολύ φρέσκο και δροσερό. Θα το έβλεπα περισσότερο προς το καλοκαίρι, δεν μου κάνει τόσο χειμερινό αλλά αν το συνδυάσεις με κάτι πιο έντονο το Χειμώνα είναι πολύ όμορφο", μας λέει η αγαπημένη των celebrities, Άννα Αλμπάνη. 
 


Τα Broken Glass Manis θα τα βρεις στο Νύχι- Νύχι στην Νέα Ερυθραία, απ' όπου μπορείς να προμηθευτείς τα απαραίτητα "αξεσουάρ" για να αντιγράψεις αυτό τομανικιούρ ή να κλείσεις το  ραντεβού σου και να αφεθείς στα χέρια των experts!

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: