Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Trend Alert: Το φούξια είναι το πιο hot χρώμα του φετινού φθινοπώρου



Μπορεί το μαύρο, το γκρι, το μπορντό και γενικότερα τα σκούρα χρώματα να είναι διαχρονικά οι επιλογές μας για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις, όμως τη φετινή σεζόν ξεχωρίσαμε μια απόχρωση που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Ο Jeremy Scott πρότεινε μέσα από τη «Barbie» συλλογή του το φούξια, στο catwalk του οίκου Valentino είδαμε ένα υπέροχο φούξια μάξι φόρεμα και τώρα και οι αγαπημένες μας celebrities το επιλέγουν για τις πρωινές και βραδινές τους εξόδους.

Moschino-Woman-Milan-Fashion-Week-Barbie 1d81b
Moschino, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

spl1144875 004 64c71


Η Cate Blanchett το τόλμησε και φόρεσε ένα φούξια κοστούμι Edun(ουάου!), το οποίο συνδύασε με μαύρα oxford shoes, για να προσθέσει μια ακόμη cool πινελιά στο ανδρόγυνο look της.

spl1145708 008 35f73


Από την άλλη πλευρά, η Lady Gaga, ως άλλη Marilyn Monroe, προτίμησε ένα φούξια φόρεμα MGSM και πραγματοποίησε μια από τις πιο chic εμφανίσεις της(αλήθεια, τι έχει πάθει τελευταία και ντύνεται τόσο συντηρητικά;). Η ποπ σταρ ολοκλήρωσε το σύνολό της με ψηλοτάκουνες γόβες σε μεταλλιζέ απόχρωση.

saint-laurent-fuchsia-mink-fur-coat cb80d

Saint Laurent

Πώς να υιοθετήσεις την τάση: Ένα φούξια φόρεμα, ή ακόμη καλύτερα ένα φούξια παλτό(βλέπε παραπάνω το υπέροχο mink που είδαμε στο menswear show του Saint Laurent) για τις πιο εκκεντρικές και για εκείνες που φοβούνται να δοκιμάσουν ένα τόσο έντονο χρώμα, ένα αξεσουάρ, όπως μια τσάντα, ή ένα μαντήλι, είναι ιδανικά για να δώσουν χρώμα σε ένα casual, καθημερινό outfit.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: