Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του



Παντρεύτηκαν το 1957 όταν ήταν ακόμα δυο παιδιά 17 ετών. Ο Τομ Τζόουνς και η σύζυγός του Λίντα είναι μαζί πάνω από μισό αιώνα ζωής. Σήμερα, ο 75χρονος τραγουδιστής, αποκαλύπτει ότι η σύζυγός του και μητέρα του γιου του πάσχει από κατάθλιψη.

Εχει χάσει τη σπίθα της», δήλωσε ο Τομ Τζόουνς σε συνέντευξή του στο Sunday Times Magazine, με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του. Ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο γάμος του με τη Λίντα, που μετρά 58 χρόνια, παραμένει σταθερός».


«Η Λίντα πάντα αγαπούσε τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία χρόνια, έχει απομονωθεί και προτιμά να βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες» δήλωσε ο Τζόουνς και πρόσθεσε: «Μάλιστα έχει εξελιχθεί σε μανιώδη καπνίστρια, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που έχει η συνήθειά αυτή, στο φύσημα που έχει παρουσιάσει στην καρδιά».
«Είχα συνειδητοποιήσει ότι είχε κατάθλιψη, από όταν ήταν νέα», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι δεν διασκεδάζει με το να βγαίνει έξω. Είναι πιο χαρούμενη με το να μένει στο σπίτι!».

H Λίντα βρίσκεται στο πλευρό του διάσημου τραγουδιστή περισσότερο από μισό αιώνα. Ακόμα και αμέτρητες απιστίες τις οποίες εξομολογήθηκε ο Τομ στον Τύπο δεν κατάφεραν να χωρίσουν το ζευγάρι.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του, ότι στα χρόνια της απόλυτης δόξας του, έκανε σεξ με 250 θαυμάστριες, τον χρόνο. Όταν η σύζυγός του Λίντα, διάβασε την επίμαχη συνέντευξή, όρμηξε να τον χτυπήσει.
«Η Λίντα ήταν και ακόμα είναι η αγάπη της ζωής μου. Δεν μοιάζει όπως ήταν. Αλλά ούτε εγώ μοιάζω όπως ήμουν. Κάνω όμως ό,τι μπορώ!», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Τομ Τζόουνς.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: