Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τα 6 πράγματα που συμβαίνουν στο σεξ (και κανείς δεν ομολογεί)


Σεξ... όλοι έχουμε μια ιδέα για το πως πρέπει να είναι, ερωτικό, αισθησιακό, και ό,τι άλλο έχει ο καθένας στο νου του για να γίνει εκρηκτικό.


Ο καθένας φαντάζεται πως θα θυμίζει σκηνή από ταινία με ένταση και πάθος, ωστόσο, είναι δύσκολο να κανείς να αποφύγει τους περίεργους θορύβους, μυρωδιές και φυσικά τις σκέψεις.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες, στιγμές από το σεξ είναι αστείες, περίεργες και άβολες.

Ποιες είναι αυτές και πως μπορούμε να τις ξεπεράσουμε. Πρώτη και βασική συμβουλή: Συνεχίστε ακάθεκτοι.

Τι είναι αυτός ο ήχος;
Περίεργοι και αστείοι ήχοι βγαίνουν συνήθως από τον γυναικείο κόλπο, προσθέτοντας μια δόση αμηχανίας στη στιγμή. Ο παγιδευμένος αέρας και η εναλλαγή στάσεων έχει αυτό το αποτέλεσμα, για το οποίο δεν χρειάζεται να ντρέπεστε.
Αλλαγή στάσης
Η στιγμή για να αλλάξετε στάση έχει έρθει και εσείς και ο/η παρτενέρ σας βρίσκεστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος.
«Α, εννοείς αυτό... οκ!» και καταλήγετε να κάνετε μια εντελώς διαφορετική από αυτή που είχατε σκεφτεί.
Η «ξηρασία» δεν είναι ευνοϊκή
Είστε και οι δύο ανυπόμονοι να έρθετε πιο κοντά, μέχρι που συνειδητοποιείτε πως τελικά εκείνη δεν βρίσκεται στην κατάλληλη φάση. Σεξ χωρίς κατάλληλη λίπανση, δυστυχώς δεν γίνεται. (Πραγματικά πονάει).
Τι στο καλό είπα;
Το «μίλα μου βρώμικα» είναι αρκετά διεγερτικό, ωστόσο, δεν γίνεται να μπείτε κατευθείαν στο ζουμί και ειδικά όταν η κατάσταση που βρίσκεται δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.
Ο/Η πρώην βρίσκεται στο μυαλό
Πολλοί το κάνουν, κανείς δεν το αποκαλύπτει. Ναι, δεν είναι σωστό για τον/την παρτενέρ σας αλλά μυαλό είναι αυτό. Απλά συνεχίστε αυτό που κάνετε.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: