Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

«Σ’ αγαπώ. Συγχώρεσέ με»: Το σημείωμα αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Jim Carrey




Η είδηση της αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Jim Carrey, Cathriona White, σόκαρε πριν μερικές μέρες ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ νέες λεπτομέρειες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.


Αρχικά, έγινε γνωστό ότι δίπλα στο άψυχο σώμα της 30χρονης make up artist βρέθηκαν τρία άδεια μπουκαλάκια που περιείχαν χάπια τα οποία είχαν συνταγογραφηθεί στο ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί συχνά ο 53χρονος σταρ σε προσωπικές του υποθέσεις, προκειμένου να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή. Και τώρα, το RadarOnline.com αναφέρει πως έχει πληροφορίες σχετικά με το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η γυναίκα.


Πηγή της ιστοσελίδας αναφέρει ότι «στο σημείωμα η White εξηγούσε την τρομακτική της απόφαση» και πως αυτό περιείχε μεταξύ άλλων τις φράσεις «Jim, σ' αγαπώ. Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με. Δεν κάνω για αυτόν τον κόσμο». Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η White ζήτησε από τον Carrey να επιβλέψει ο ίδιος τις λεπτομέρειες της κηδείας της και να φροντίσει ώστε να φτάσουν στην οικογένειά της τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει περίπου τρία χρόνια πριν, ωστόσο στη συνέχεια οι δυο τους χώρισαν, για να τα ξαναβρούν τον περασμένο Μάιο – μέχρι τον οριστικό και μοιραίο χωρισμό τους πριν από μερικές μέρες.




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: