Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Παραλίγο να λιντσάρουν τον διευθυντή της Air France



Η εταιρεία ανακοίνωσε 2.900 απολύσεις
Πολλές εκατοντάδες εργαζόμενοι εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας στα κεντρικά της Air France, ενώ παραλίγο να λιντσάρουν τον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση της αεροπορικής εταιρείας, ο Xavier Broseta παραλίγο να λιντσαριστεί και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έντρομος την αίθουσα συσκέψεων ανεβαίνοντας πάνω στα συρματοπλέγματα για να σώσει τη ζωή του.
Η διεύθυνση της αεροπορικής εταιρείας παρουσίαζε σήμερα το πρωί το νέο σχέδιο απολύσεων, που θα φθάσουν τις 2.900. Η σύσκεψη γίνεται στα γραφεία της εταιρείας στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ, ενώ την ίδια ώρα χιλιάδες εργαζόμενοι διαδηλώνουν μπροστά στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου Frédéric Gajey, ο οποίος εγκατέλειψε κακήν κακώς την αίθουσα και έτρεξε να σωθεί.
Τεχνικοί, αεροσυνοδοί, πιλότοι, διοικητικοί, όλες οι ομάδες εργαζομένων βρίσκονται στα γραφεία της εταιρείας ενόψει απολύσεων.
Ετσι μεταδόθηκε η είδηση από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων:
Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Air France κάνει μαζικές απολύσεις. Το 2011 απολύθηκαν 15.000 εργαζόμενοι, σε τέσσερις δόσεις.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: